Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars Kova’da dolaşıyor -2-

Uzay, kozmos, astronomi, astroloji, buluşlar, orijinal fikirler ve eski fikirlere, uygulamalara karşı çıkılacağı, baskılara direnç gösterileceği ve skandalların ortaya çıkabileceği bir döneme giriyoruz. Tabii bu birleşimi sert biçimde etkileyecek olan Satürn'ü de hesaba katmak gerekiyor. Uranüs özgürlüğü işaret ederken Satürn kısıtlamalar veriyor. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar tabii ki Kova'lar. Özellikle 21-25 Ocak arasında doğmuş olanlar Neptün-Mars birleşiminden etki alacak ve müthiş bir hayal ve yaratıcılık dönemine girecekler. Bu arada yanılgılara karşı tedbirli olmak gerekiyor.

29 Ocak-5 Şubat arasında doğmuş olanlar ise, Mars, Uranüs ve Satürn'ün güçlü etkileri altında. Ciddi ve büyük değişiklikler yapmak için güçlü arzular duyacaksınız. Ancak, temkinli ve sabırlı bir tutum izleyebilirsiniz. Bu arada aşk skandallarından uzak durun.

Aslan'lar da benzer şekilde. Aslan Kova'nın zıt kutbunda duruyor. Bu nedenle Mars-Uranüs enerjisi hemen aynı güçte akıyor. En fazla etki altında bulunanlar 23-28 Temmuz arasında doğanlar (Mars-Neptün) ile 2-11 Ağustos arasında doğmuş olan Aslan’lar (Mars, Uranüs, Satürn). Diğer Aslan’lar ise, sadece Mars'ın zıt enerjisinden etkilenecekler.

Gökyüzünün bu konumundan etkilenen diğer burçlar ise, İkizler, Terazi, Koç ve Yay. Size akan enerjiyi yapıcı yönde kullanmayı başarabilirsiniz. Sert etkiler altında bulunan Boğa ve Akrep’ler ise, sürprizlere hazırlıklı olmalı.



Yazarın Tüm Yazıları