Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Uranüs'ün bombaları

Her ne kadar Irak'a gönderilen bombalar ABD'nin gibi gözüküyorsa da aslında bunlar Uranüs'ün bombaları. Zira Uranüs şu anda yönettiği Kova burcundan olanca haşmetiyle yeryüzüne tesirlerini gönderiyor.

Aslında Uranüs'ün etkileri henüz başlamış bir şey değil. 97 yılının ikinci yarısından beri etkiliyor. Ve tabii en güçlü tesirlerini 98 yılı itibariyle açıkça göstermeye başladı.

‘‘Ne yani savaş mı çıktı’’ diyeceksiniz. Belki bir üçüncü Dünya savaşı çıkmadı (Tanrı korusun) ama savaşımsı durumlarla oldukça sık karşılaşıldı. Belki biz Türkiye olarak tam içinde bulunmasak ve bunun yıpranma payını anlamasak bile hayli nasibimizi almış bulunuyoruz. Daha da alacağız. Alacağız derken gözünüzü korkutmak istemiyorum ama Türkiye'nin Akrep burcundan olduğunu unutmayıp Uranüs'ün sert etkilerini atlamamakta yarar var diyorum.

Şimdi dilerseniz Türkiye'nin nasıl etkileneceğini sonraya bırakıp Uranüs'ün gündemdeki bombalarına dönsek daha iyi olacak. Böylece konuyu saptırmamış oluruz.

Aslında Türkiye'nin durumunu daha çok merak ettiğinizi biliyorum. Lakin birazdan anlatacağım gibi sonraki günlerde de bol bol Türkiye üzerine astrolojik açıklamalarda bulunacağım. Efendim, en başta açıkladığım gibi Irak'a gönderilen şu bombalar her ne kadar ABD'nin bombaları gibi görünüyorsa da aslında Uranüs'ün bombaları olduğunu tekrar ediyorum, fakat çok önemli bir ayrıntıyı da ilave etmek gerekiyor. Bu ayrıntı da ABD'nin halihazırdaki başkanı Clinton.

*

Bill Clinton bir Aslan. Doğum saatini öğrenemedim ama tarih, gün ve yerini sağlam bir biçimde öğrendim. Üstelik doğum zamanındaki gökyüzü etkileri de kendisine tıpatıp uygunluk gösteriyor. (Demek ki, yıldızlardan kendisine akan enerjiyi kullanmayı başarıyor.)

Mesela doğum gününde Venüs-Mars Terazi burcunda kavuşum konumunda bulunuyorlar. Bundan da uçkuruna ne kadar meraklı olduğu ve tabii kadınların da çekici bulacağı bir erkek profili ortaya çıkıyor. Üstelik bu kavuşumu etkileyen Neptün ve Pluton gibi ilginç ve güçlü gezegenlerin enerjileriyle beslediklerini düşünecek olursanız, bugün ortaya çıkan boyutlarını anlayabilirsiniz.

Tabii ‘‘ne demek yani, anlamadık’’ diyeceksiniz. O zaman da ben bu köşeyi ilk defa okuduğunuza karar vereceğim. Çünkü zaman zaman hemen bütün gezegen ve burçlar hakkında çok açıklayıcı olduğunu düşündüğüm bilgiler verdim. Neyse lafı uzatmadan Neptün'ün hayaller, imajlar, sezgiler ve yaratıcılıkla birlikte yanılgı ve kayıplara neden olan bir gezegen olduğunu hemen ilave edeyim. Pluton ise, olayları ve kişileri gizlice değiştiren, köklü ve güçlü değişimlere neden olan bir gezegen. Aynı zamanda cinsel potansiyeli yükselttiğini de ilave etmem lazım.

Şimdi bombalar derken Clinton'un uçkuruna geçiş yaptım. Fakat, amacım doğum zamanının ne kadar isabetli olduğunu vurgulamak içindi. Ve bütün bu açıklamalardan anladığınız gibi son derece tutarlı.

Şimdi gelelim şu bombalara... Clinton ABD'nin başkanı olarak şu anda gelişmekte olan olaylarla tam bir bütünlük içinde bulunan gökyüzünü yanıltmayacak bir astrolojik konumda doğmuş. Burcu Aslan. Yükselen burcunu tesbit edemedim ama, Ay'ı da Boğa burcunda duruyor. Ve daha doğduğu anda Uranüs ve Jüpiter'den etki alıyor. Jüpiter, biliyorsunuz bolluk gezegeni. Her şeyi büyüt bollandırıyor. Ve tabii Güneş-Uranüs etkilerini de büyütüyor. Yani zaten şahsiyet olarak ilginç ve egzantirik bir tip. Ve tabii Uranüs'ün yardımıyla beklenmedik kararlar alıp uygulayabiliyor. Üstelik bütün bunlar işine yarıyor. Yani bütün bunları kullanmayı (Kendi lehine) başarıyor. Zaten tam azledilme kararları arifesinde ortaya koyduğu ‘‘Çöl Tilkisi’’ harekatından belli...

Öte yandan bütün bunların olacağını (Nasıl olacağı bilinmese bile) gökyüzünün hareketi gösteriyor. Üstelik Nostradamus'un ünlü dörtlüklerinin birinde nadiren verdiği yıllardan biri 1999 ve şöyle diyor;

‘‘1999 yılı yedi ay, göklerden büyük ve/korkunç bir Kral gelecek,/büyük Angoulmois Kralını diriltecek,/ önce sonra Mars mutluluk içinde hüküm sürecek’’ Angoulmois, şimdiki Manhattan'ın eski adı. Yani ne olacaksa ABD'nin önemli bir fonksiyonu olacak. Bu durumda vakit yaklaştığına göre ABD başkanı Clinton'ın bunlara uygun bir gökyüzü konumunda doğmuş başkan olması gerekiyor. Skandallar başkanı. (Uranüs'ün diğer etkisi) Ve bunların hiçbirinden de zarar görmüyor. Yani olması gerekenler olmuyor.

Öte yandan neden Irak? Çünkü, Irak'ın başkanı Saddam'ın burcu Boğa. Ve tabii Uranüs onu da güçlü biçimde etkiliyor. Üstelik Clinton'ın Ay'ı da Boğa Burcunda duruyor. Yani göklerin belirlediği kaderi başkanlar uyguluyorlar.

Türkiye'nin bütün bunların arasındaki rolünü merak ettiğinizden eminim. Türkiye bir Akrep. Uranüs'ün güçlü etkilerini alıyor ve Akrep'in yöneticisi ise Mars... Nostradamus,‘‘sonra Mars mutluluk içinde yüzecek’’ diyor. Şimdilik daha fazla bir şey söylemiyorum. Fakat, sonra söyliyeceğim, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları