Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs'ün zayıfladığı burç

Venüs'ün yükseldiği burç Balık'tır. Başak ise, Balık'ın tam zıt burcu olduğu için Venüs pek parlayamayacaktır. Tabii bu konum hem aşk, hem de para konularında tedbirli olmak gerektiğini belirtiyor. Çünkü, Venüs aşk, güzellik ve estetik duygularla birlikte para konularını da idare etmektedir.

Venüs'ü Başak burcundayken doğmuş olanların sevilme ihtiyacı yüksek olacaktır. Fakat, aşk arzuları son derece yoğun olmasına rağmen pek belli edemez ve kendilerine saklarlar. Buna karşılık kendilerine ilgi gösterilmesini beklerler.

Venüs Başak burcunda sessiz ve neredeyse içine kapanık bir görüntü verebilir. Aslında bu sessizlik aldatıcıdır. Ve Başak burcundaki Venüs, kişiye aldatıcı aşklar sunabilir. Bu nedenle tedbirli davranmalı, kötü şöhret yapmış kişilerle romantik ilişkiler kurmaktan kaçınmalısınız.

Gökyüzünün bu konumu aşk arzularını yükseltirken, tedbiri elden bırakıp pek uygun olmayan kişilere aşık olmaya neden olabileceği gibi, duygularınızı ifade etmenize de engel olabilir. Yani sevdiğiniz kişiye içinizden yükselen duyguları açıklamakta sıkıntı duyabilirsiniz. Tabii bunun sonucunda anlaşılmamanın yaratacağı karamsarlığa kapılmanız mümkün.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenenler öncelikle Başaklar. Özellikle Venüs'ü Başak burcundayken doğan Başaklar bu devre içinde aşk duygusunun giderek kabardığını hissedecekler. Bununla birlikte anlayışlı ve sevecen bir tavır içine girerek kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Başaklar'ın dışında yakınlık derecesine Aslan, Terazi, Yengeç ve Akrepler'in de doğum anında Venüs'ü Başak burcunda duruyor olabilir. Böyle bir durum varsa, Venüs'ün Başak burcuna girmesinden Başak burcunda doğanlar kadar çok etki alacaksınız demektir. Yani bütün bu anlatılanlar sizin içinde geçerli olacak.

Gökyüzünün bu konumundan olumlu etkilenen Boğa ve Oğlaklar, çok daha anlayışlı ve olumlu davranacakları bir döneme giriyorlar.

Boğalar bir süredir karamsar ve olumsuz hallerinden çıkıp çok daha anlayışlı ve iyimser bir tutum içine girecek, hem aşk hem de parasal konulara yönelik istekleri yükselmeye başlayacak.

Oğlaklar bu devre içinde yeni atılımlarda bulunabilir, sorunları anlayışla karşılayıp çok daha yapıcı bir tavır içine girebilirler.

İkinci derecede olumlu etkilenen Yengeç ve Akrepler ise, kendilerini çok daha iyi hissedecekleri bu devre içinde başarılı atılımlar yapabilir, iyimser ve anlayışlı davranmaya başlayabilirler.

Olumsuz etkilenen Yay ve İkizler'in parasal harcamalarına dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca, sevdiğinize karşı anlayışsız ve ilgisiz davranabilir ve onun sizi anlamadığından yakınabilirsiniz.

Kritik konumda bulunan Balıklar ise, hem parasal konulara yönelik, hem de aşk açısından gerilim içine girecekler. Hanım arkadaş ve yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir, karamsar duygulara kolay kapılabilirsiniz.






 








Yazarın Tüm Yazıları