Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

Sibel Türe \ İskenderun

Astroloji hakkındaki sorularınızın cevaplarını bu köşeyi takip ederek bulabilirsiniz. Zaman zaman astroloji hakkında çeşitli bilgiler veriyorum. Yükselen burcunuza gelince... Sizin yükseleniniz Akrep. Güneşinizle yükselen arasında meydana gelen sert açı yüzünden bazen kendi içinizde çatışmalar yaşayabilir, kendinizi ortaya koymakta sıkıntı duyabilirsiniz.

Güneşin bulunduğu burç hava elemanı, yükselen ise su grubundan. Su, size hassasiyet ve duygularınızın yoğun olmasına neden oluyor. Balık burcu mensuplarından hoşlanmanızın nedeni bu. Ayrıca sizi Ay daha fazla idare ediyor. Yani balık burcunun etkisi üzerinizde güçlü.

Rumuz: Mavilim \ Antalya

Yükselen burcunuz İkizler. Yani siz İkizler gibi davranan bir Başak oluyorsunuz. Hareketli, insan ilişkilerinden sosyal faaliyetlerden hoşlanan çeşitli organizasyonların içinde bulunan birisiniz. Köklü ve büyük değişimler geçirebilirsiniz. Güneşinizin aldığı etkiler nedeniyle bir süredir içsel bir değişim içindesiniz. Köklü ve büyük değişimler geçirebilirsiniz. Bu süreç yaklaşık üç yıllık bir dönemi kapsıyor. Size akan bu güçlü enerjileri olumlu yönde kullanmak için isteklerinizin güçlü olması gerekiyor.

Özüm Başta \ Ankara

Yükselen burcunuz Yay olduğu için anlattığınız çelişkiler ve değişen duygular hissediyorsunuz. Çünkü İkizler burcundan hem Güneş hem de Ay zıt açı meydana getirerek sizi zorluyor. Ayrıca diğer gezegen etkileri de oldukça güçlü. Anlattığınız rüyanın ne olduğunu ancak siz anlayabilirsiniz. Sanıyorum sizin için anlamı olan semboller görüyorsunuz. Üzerinde yoğunlaşıp düşünürseniz, ne olduğunu anlayabilirsiniz. Çalışmak konusundaki sorununuz ise tamamen geçici. Doğum haritanızda disiplinli ve çalışkan biri olduğunuz gözüküyor. Ayrıca Mars’ın verdiği yüksek potansiyelli enerjiyi fizik güç gerektiren konuların üstesinden gelmek için kullanabilirsiniz. Sportif faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz.

Rumuz: Çalıkuşu \ Adapazarı

Yükselen burcunuz Aslan. Güneşinizin bulunduğu burca iyi açı yaparak kendinizle barışık olmanızı sağlıyor. Organizasyon yeteneği ve yöneticilik özellikleri kazandırıyor. Ayınız İkizler burcunda. Ayın kadınlar üzerindeki etkisi güçlü olduğu için kendinizi Koç’tan çok İkizler gibi hissedebilirsiniz. Mars, Satürn, Uranüs gibi etkiler altında bulunan Ay, duygusal tepkilerinizin ani ve sert olabileceğini işaret ediyor. Alışılmışın dışında davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Çevreniz bunların farkına varamayabilir. Geçen yıl zor geçmiş olabilir. Hayatınızda önemli değişiklikler yapabilir ve aniden alacağınız kararları uygulayabilirsiniz. Önümüzdeki üç yılda bilinç düzeyinde meydana gelecek değişim hem ev hem de iş hayatınızı değiştirmenize neden olabilir.






 








Yazarın Tüm Yazıları