Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

Özlem ÇINAR

‘‘Bazen yaşadığım olayları daha önce yaşamışım gibi geliyor. Acaba bu durumun gördüğümüz rüyalarla bağlantısı olabilir mi?’’ şeklinde çok bilinen bir hali soruyorsunuz. Pek çok kişinin, sanki önceden rüyasında görmüş de sonra unutup olayı yaşarken hatırlıyormuş duygusuna kapıldığı bir halden bahsediyorsunuz. Bu duruma ‘‘Dejavü’’ yani önceden görmek deniliyor. Rüyanızda görüp unuttuğunuz bir sahne olabileceği gibi farkında olmadan zamanın içinden çektiğiniz küçük bir bölüm de olabilir. Biliyorsunuz zaman izafi bir kavram. Geçmiş, an ve gelecek aynı anda mevcut. Gelecekte yaşayacağınız bir ana farkında olmadan uzanabilir ve az sonra aynı sahneyi yaşarken ‘‘Ben bunu daha önce yaşamıştım’’ diyebilirsiniz. Ancak, ne zaman ve nasıl yaşadığınızı hiçbir şekilde hatırlayamadığınız bir görüntüdür.

Gülden KAYA

Önce papatyalar için çok teşekkürler. Sizin de tahmin ettiğiniz gibi gördüğünüz rüya, aynen görülen rüyalar sınıfına giriyor. Zaten bir bölümünü yaşamışsınız. Diğer bölümün de aynı şekilde yaşanacağına emin olun ve bundan kuşku duymayın. Yükselen burcunuz Oğlak. Güneşiniz Boğa burcunda durduğu için kendisini ifade etmede sıkıntı duymayan bir yapıya sahip olmanızı sağlıyor. Ayınız ise Yay burcunda duruyor. Böylece Yay karakteri sizde daha baskın olacaktır. Çünkü, ay kadınları idare ediyor. Doğum anında Neptün, Ay'ınızı harekete geçirdiği için hayal gücünüz ve rüyalarınız zengin olacaktır. Üstelik gördüğünüz rüyanın gerçekleşebileceği astrolojik açıdan da görülüyor.

NAFİYE

Mektubun girişinde yaptığınız şiirsel anlatım çok güzel. Bu tarzınızı geliştirmenizi tavsiye ederim. Tabii doğum anında güneş, Terazi burcundayken doğmuş olmanın bir etkisi. Ancak bu etkiyi daha çok Merkür-Venüs kavuşumu veriyor. Güzel ifade etme yeteneği. Üstelik, Neptün-Pluton ve Uranüs de güçlü enerjiler gönderiyorlar. Gökyüzünün bu konumu size sanat yeteneği ve iyi bir anlayış veriyor. Yükselen burcunuz Yay. Gökyüzü tepe noktasında Güneş, Merkür ve Venüs duruyor. Böylece sanatı meslek edinebilir ve başarılı bir karıyer yapabilirsiniz.

NECLA

Tatil aşkları çok hoş, kimi zaman sizin anlattığınız kadar kişiyi derinden etkileyen fakat, genellikle tatilde kalan türden olabiliyor. Ancak, sizin etkilenme dereceniz ciddi boyutlarda olmuş .Tabii böylesine bir yoğunluk söz konusu olduğu zaman, kişinin şuurluyken çözemediği sorular ve sorunları rüyalarında çözümlemesi çok doğal. Siz de açıkca görülen rüyalara çok güzel bir örnek teşkil edebilecek bir rüya görmüş ve sorularınızın cevabını rüyanızda bulmuşsunuz. Böylesine saf niyetlerle bağlanıp yoğun bir duygusallık içine girildiği ve müthiş bir merakla ne olduğu sorgulandığı zaman hala çözülemeyen gizli yetenekler devreye giriyor. Böylece sizi rahatsız eden üzüntülü durumdan (Belki biraz daha üzülseniz bile) kurtulmanıza yardımcı oluyor.






 








Yazarın Tüm Yazıları