Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Boğalar ve sürprizler

Sürpriz mi, o da ne? Boğalar sürprizlerden hiç hoşlanmazlar. Tabii doğum anında maceracı etkiler almıyorlarsa.

Peki boğaların özellikleri nelerdir?

Boğalar bilmek ister. Emniyette olmak, güven hissinin devamı boğalar için çok önemlidir. Halbuki bildiğiniz gibi hiç beklemediğimiz bir anda karşımıza çıkan bazı sürprizler güven duygusunu sarsar.

İnişler, çıkışlar ve beklenmedik olaylar boğalara göre değildir. Bu durumu kabullenmekte zorlanırlar.

Fakat boğalar, bu yıl isteseler de istemeseler de sürpriz durumlarla karşılaşacaklar. Buna şimdiden hazırlansalar iyi olur. Özellikle de boğa burcunun ilk derecelerinde doğmuş olanlar. Yani 21 nisan - 5 mayıs günleri arasında doğmuş olan boğalar daha dikkatli olmalılar.

Alışkanlıklar değişebilir

Sürprizler, boğaların yaşantılarını ciddi boyutlarda etkileyebilir ve alıştıkları düzende önemli değişiklikler yapmaları gerekebilir. En iyisi sürprizlere hazırlıklı olmak ve alışkanlıklardan vazgeçmeyi öğrenmeye çalışmak. İçinizden yükselen isteklerin farkına varmalısınız. Sizi zorlayan ve alıştıklarınızın çok dışında arzular yaratan bu enerjiyi içinizde kuvvetle hissedeceksiniz. Bu isteklerinizi ciddiye almalı ve şartlarınızı, koşullarınızı değiştirmek için harekete geçmelisiniz.

Yani istekleriniz doğrultusunda gerekenleri yapmaktan kaçınmamalısınız. Yoksa içinizden yükselen bu enerji dışınıza yansıyacak ve siz farkında olmadan gelişecek bir olay olarak size çarpacak.

Tabii bunun sonucunda istemediğiniz halde (önceden istediğiniz) değişikliği yapmak zorunda kalacaksınız. Üstelik sert bir tecrübe biçiminde bu durumu yaşayabilirsiniz.

İstekleri hayata geçirin

Uranüs’ün etkisi böylesine ortaya çıktığı zaman yapılacak artık pek bir şey yoktur. Artık enerji serbest kalmış ve sizi yönetmeye başlamıştır. Halbuki işin başında siz bu enerjiyi yönetebilirsiniz. Yani içinizde kuvvetli arzular biçiminde hissettiğiniz istekleriniz oluştuğu zaman bu istekleri hayata geçirmek için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uranüs enerjisini doğru kullanın

Hayatınızla ilgili değişiklikleri istediğiniz yönde gerçekleştirmek üzere Uranüs enerjisini son derece kontrollü bir biçimde kullanmanız mümkün. Yeterki siz, alışkanlıklarınıza saplanıp kalmayın, tutucu ve kararlı bir tavır içinde mevcut olanı sürdürmekte inat etmeyin.

Artık değişmenin zamanı geldi ve bunları kendi istekleriniz doğrultusunda istediğiniz şekilde değiştirmek için harekete geçin, diyorum Yasemince...

e-mail: yboran@hurriyet.com.tr






 








Yazarın Tüm Yazıları