Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs ve Mars kimleri etkiliyor

Venüs Kova burcunda dolaşmaya başladığı için öncelikle Kovaları etkiliyor. Tabii Mars da koç burcunda dolaşıyor olduğu için Koçlar etkilenecekler.

Kova ve Koçların hem aşk hem de iş hayatlarında Venüs-Mars etkilerinin nasıl açığa çıkacağını dünkü yazımda belirtmiştim. Şimdi de diğer burçları inceleyelim.

Gökyüzünün bu konumundan olumlu etkilenen burçların başında İkizler ve Yaylar geliyor. Üstelik bir süredir sıkıntıda olan bu burçlar açık bir biçimde rahatlamaya başlıyorlar. Sizin için karmaşık durumların bittiği, çok daha olumlu ve kararlı olabileceğiniz bir dönem başlıyor.

İçinizdeki sevgi duygusu harekete geçecek. Olaylara daha ılımlı ve olumlu açıdan bakmaya başlayacaksınız. Moraliniz yükseldiği için kendinize olan güveniniz de yerine gelecek. Böylece hem parasal çalışmalarınızı düzenleyecek hem de aşk hayatınızı yeniden dengelemeyi başaracaksınız. Düşüncelerinizi karıştıran olaylar ve yanlış anlamaların ortaya çıkıp anlaşılmasıyla birlikte ilişkileriniz de yumuşayacak. Sizin için yeni atılımlar dönemi başlıyor.

Teraziler, Mars'ın güçlü enerjisi altında sabırsız ve kararsız bir tutum içine girebilirler. Ancak, Mars enerjisini nasıl kullanacağınız tamamen size kalmış bir durum. Çünkü, Mars enerjisini bir itici güç olarak kullanabilir ve bir türlü harekete geçemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşarak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak, Mars'ı yıkıcı biçimde kullanmanız da mümkün. Tabii o zaman sabırsız, kolay öfkelenen biri olup çıkarsınız ve bu enerji sizi hasta edebilir. Ancak, Venüs'ün olumlu etkisi sizi dengeleyebilir ve bu enerjiyi olumlu yönde kullanmayı başarabilirsiniz. Yıldırım aşkları yaşayabilir, gizli aşk maceraları size çekici gelebilir.

Aslanlar Venüs'ten sert etkiler alırken Mars'ın olumlu enerjisiyle karşı karşıya gelecekler. Bu enerjileri içinizde dengelemeniz biraz zor olsa bile, yine de Venüs etkisiyle kapılacağınız kuruntu ve karamsar duygulardan Mars'ın etkisiyle sıyrılmayı başarabilir, güçlü ve kararlı bir tavır ortaya kaymayı başarabilirsiniz. Tabii bu arada yapacağınız harcamalarda kontrollü ve tedbirli davranmanızda yarar var. Sürpriz harcamalar sonucu parasal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, yine de bunları çok fazla büyütmeyecek ve Mars'ın verdiği enerji ile her türlü problemin üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

Venüs'ten sert etkiler alan Boğa ve Akrepler ise, duygularının yoğunlaştığını hissedecekler. Bu devre içinde karamsar duygulara kolay kapılabilir, olaylara olumsuz açıdan bakmaya yönelik bir tutum içine girebilirsiniz.

Tabii kuruntulardan uzak durmayı başarabilirsiniz. Ve çalışmalarınızı önceden olduğu gibi sürdürebilirsiniz. Ancak, özellikle aşk ve sevgi konusunda biraz daha katı ve sorunları büyüten bir tavır içine girmeniz mümkün. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınızı fazla büyütmekten kaçınmalısınız.

Mars'ın sert etkileri altında bulunan Yengeç ve Oğlaklar ise güçlü beklentilerinin yaratacağı bir gerilim içine girebilirler. Evet, hem sabırsız hem de, büyük istekler içine gireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Biraz telaşlı ve aceleci bir tavır içine girebilir, enerjinizi çeşitli konulara dağıtabilirsiniz. İsteklerinizin artmasıyla birlikte olaylara bakış açınız değişebilir.






 








Yazarın Tüm Yazıları