Yasemin Boran: Venüs İkizler Burcu’nda






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs, yönettiği Boğa Burcu'ndan çıkıp İkizler Burcu'nda dolaşıyor. Böylece ilişkiler hareketlenmeye başlıyor. Son derece hareketli ve çeşitlilik gösteren İkizler Burcu'ndaki Venüs, hem aşk, hem de iş ilişkilerinin yoğunlaşmasına neden olacak. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar, tabii ki İkizler tipleri. Aynı zamanda diğer Hava burçları da uyumlu bir etki alacaklar. Yani Terazi ve Kovalar.

Sizin için son derece keyifli bir dönemin başladığını söyliyebilirim. İçinizdeki sevgi duygusu harekete geçecek ve görünümünüze yansıyacak. Her zaman olduğundan daha güzel, sempatik ve sevimli olacaksınız. Olumlu ve anlayışlı tutumunuzla hem sevdiğinizi, hem de çevrenizi etkileyebilirsiniz. Tabii parasal konulara yönelik gelişmeler de olumlu olacak. Sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunları değerlendirmek için harekete geçin.

İkizler burcunun ilk on günlük devresinde doğanlar bu devre içinde Satürn'ün blokasyonu ile karşılaşabilirler. Belki içinizdeki güçlü duyguları bastırmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde istediğiniz kadar rahat olamayabilirsiniz. Ama yine de iyimser ve olumlu olmayı başaracaksınız. Venüs, şu ara Satürn'den dolayı katılaşan duygularınızı yumuşatacak. Venüs önce Neptün, daha sonra Uranüs ile uyumlu açılar oluşturacak. Böylece yaratıcılığınız ve hayal gücünüz harekete geçecek. Gökyüzünden sert etkilenen Başak ve Balıklar ise biraz anlayışsız ve sert bir tutum içine girebilirler. Hanımlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek gerilimi büyütmeseniz iyi olur. Özellikle parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz.

Zıt etkiler alan Yay ise büyük bir sevgi ihtiyacı içine girebilir. Farklı beklentiler döneminde bulunuyorsunuz. Dikkatinizi işlerinizden çevirip biraz da sevdiğinizle ilgilenmeniz gerekiyor. Bu devre içinde sürpriz aşk maceralarına atılabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları