Yasağa inat imza

Güncelleme Tarihi:

Yasağa inat imza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 01:25

Ankaragücü, ikinci yarı öncesinde iki oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, Serhat Akyüz ve Erhan Güven ile 1.5 yıllık kontrat yaparken, Kulüp Basın Sözcüsü Fatih Mert, kongreye kadar transfer ile ilgili engeli ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Futbol Federasyonu tarafından transfer yasağı getirilen Ankaragücü, bu karara rağmen kadrosunu güçlendirme devam ediyor.
Sarı-lacivertliler, Balıkesirspor’dan stoper Serhat Akyüz ve Kayseri Erciyesspor’dan sağ kanat oyuncusu Erhan Güven ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Başkan Mehmet Yiğiner, yeni transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerini belirtip, “2. devre zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Süper Lig tecrübesi olan deneyimli futbolcularla eksikliklerimizi giderip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.
Kulüp Basın Sözcüsü Fatih Mert, 25 Ocak Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi transfer yasağını kaldıracaklarını söyledi.
Muhammet Türkmen ve Ergin Keleş’in alacakları nedeniyle kulübe 2. kez yasak geldiğini hatırlatan Mert, “İkinci transfer yasağını kaldırarak genel kurula gideceğiz. Başkanımız Mehmet Yiğiner daha önce yaptığı gibi bu problemi de çözecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!