Yarışmada kazandığı parayla çalıştığı okuluna kütüphane yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Yarışmada kazandığı parayla çalıştığı okuluna kütüphane yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 12:36

Yarışmada kazandığı parayla çalıştığı okuluna kütüphane yaptırdı

Haberin Devamı

Yavuz ÇİFTÇİ/HAYMANA,(Ankara),(DHA)-ANKARA'nın Haymana İlçesi'nde öğretmenlik yapan Bahtiyar Sevim, katıldığı bir yarışma programı sonrası kazandığı para ve belediyenin desteği ile çalıştığı okuluna kütüphane kazandırdı.
Haymana Kerpiç Ortaokulu Öğretmeni Bahtiyar Sevim, özel bir kanalda yayınlanan yarışmaya katılarak 7 Bin 500 TL kazandı. Daha önce çalıştığı okuluna kütüphane kazandırmak istediği ifade eden Bahtiyar Sevim'in, bu isteğine önce belediye daha sonra ise çok sayıda vatandaş destek verdi. Kazandığı parayı da kütüphanenin yapımında kullanan Bahtiyar Sevim, belediyenin inşaatı tamamlaması, masa sandalye gibi eksiklikleri gidermesi ve kitapların da gelmesiyle öğrencilerine kütüphane kazandırdı. Kütüphanenin açılış programına, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya, Haymana AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kandemir ve Haymana Ziraat Odası Başkanı Halil İbrahim Balıkçı katıldı. Burada konuşan Bahtiyar Sevim,  kütüphanenin yapımını üstlenen Belediye Başkanı Özdemir Turgut’a ve tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Törende bir konuşma yapan Haymana Belediye Başkanı Turgut, "Bu duyarlı davranışı için Bahtiyar Sevim öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Böyle öğretmenlere sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Biz de yarışmadan sonra hocamızla ve okul yönetimiyle irtibata geçerek kütüphanenin inşaatını ve malzeme donanımını üstlendik. Bugün de teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık sıra sizde çocuklar. Bol bol okuyun, öğrenin. Üniversiteyi kazanın ve iyi yerlerde vatanınıza-milletinize yararlı işler yapın. Bizler de sizinle gurur duyalım” dedi. Konuşmaların ardından, kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Başkan Turgut ve beraberindekiler kütüphanede öğrencilerle sohbet edip, kitap okudular. Daha sonra sınıfları gezen Başkan Turgut, Haymana Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeleri öğrencilere dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!