“Yarışa rekabet gelecek”

Güncelleme Tarihi:

“Yarışa rekabet gelecek”
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2014 01:03

Voleybol Liginin lideri Halkbank’ın antrenörü Stoytchev, ligde güçlü takımlar olduğunu ikinci devrenin daha zorlu geçeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Voleybolda DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’ne evsahipliği yapacağı için doğrudan 4’lü finalde mücadele edecek Halkbank’ın antrenörü Radostin Stoytchev, “Şampiyonlar Ligi’nde üst düzey maç yapmadan dörtlü finalde mücadele edecek olmamız dezavantaj olarak değerlendirilebilir ancak üst düzey takımlarla 1-2 hazırlık maçı organize ederek dörtlü finallere hazır olmak istiyoruz” dedi.

HEDEF ZİRVEDE BİTİRMEK

Stoytchev, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirtip, iki kulvarda verecekleri mücadele ile ilgili şunları söyledi:
“4’lü finaller 22-23 Mart’ta Ankara’da oynanacak. Evimizde oynamak bir avantaj. Bunu değerlendirmek için çalışacağız. Acıbadem Erkekler Ligi son 2-3 yılda oldukça gelişti. Ligde Arkas Spor, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi çok kuvvetli takımlar var. Bunun yanında yeni oyuncu takviyesi yapan ekipler de oldu. İkinci devre yarış daha rekabetçi geçecek. Biz sonuçta zafere ulaşmayı hedefliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!