Yargı Mensupları Tiyatro İzledi

Güncelleme Tarihi:

Yargı Mensupları Tiyatro İzledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 10:22

ADANA ADLİYESİ'NDE GÖREV YAPAN HAKİM VE CUMHURİYET SAVCILARI İLE YARGI ÇALIŞANLARI, ADANA DEVLET TİYATROSU'NDA SAHNELENEN 'MUAMMER MUAMMER' İSİMLİ OYUNU İZLEDİ.

Adana Adliyesi’nde görev yapan hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile yargı çalışanları, Adana Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen ’Muammer Muammer’ isimli oyunu izledi.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı İş Sağlığı ve Güvenliği Bürosu tarafından, adliyenin sosyal ve kültürel etkinlikleri çerçevesinde organize edilen tiyatro etkinliğine Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Musa Ünel ile adliyede görev yapan çok sayıda hakim, Cumhuriyet savcısı ve yargı çalışanları katıldı. Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Salonu’nda sahnelenen ’Muammer Muammer’ adlı oyun, yargı mensupları tarafından ilgiyle izlendi. Orhan Kemal’in yazdığı, Erman Canatan’ın oyunlaştırdığı ve Murat Çidamlı’nın yönetmenliğini yaptığı 2 perdelik müzikli komedi, büyük beğeni topladı. Tiyatroyu izleyen yargı mensupları, gösteri sonunda oyuncuları ayakta alkışladı.
Yoksul bir halk çocuğu olan Küçük Adam Muammer’in acıklı güldürüsünü anlatan oyunda, F. Doruk Nalbantoğlu, Gökhan Doğan, Murat Özben, Murat Aslan, Burçin Börü, Sevinç Gediktaş, Saliha Karahasan, Cengiz Altındağ, Özgür Küçüköner, Eda Altunkara, Ercan Uslu, Vahit Yöney, T.Berna Uğurlar, Refik Koral Kısakürek, Umut Verdi Boğaç, Kemal Algan ve Polat Göçen rol alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!