Yaprak dökümü!

Güncelleme Tarihi:

Yaprak dökümü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Moldovan, Abdullah ve Kemalettin sarı kart cezalısı oldu

F.Bahçe, Denizli'de 2 puan bırakmakla kalmadı, 3 de fire verdi. Sarı kart gören Moldovan, Kemalettin ve Abdullah, sarı kart cezalısı oldukları için önümüzdeki hafta yapılacak Vanspor maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca Denizlispor maçında Sylla'nın müdahelesiyle sakatlanan Moldovan'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Moldovan'ın Kocaeli maçına yetişmesi bekleniyor.

Yine Denizli maçında sağ el parmağına ayak darbesi alan kaleci Rüştü de sakatlandı. Ancak milli kalecinin sakatlığının önemli olmadığı belirtildi. Johnson, Preko ve Moshoeu'nun milli takımlarında olması ve Oulare'nin de sakatlığı nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan F.Bahçe'de Moldovan, Kemalettin ve Abdullah'ın da oynamayacak olmaları teknik heyeti iyice endişelendirdi.

Çeneyi bırak, oyna

F.BAHÇE Antrenörü Turhan Sofuoğlu maçın ilk yarısında bir hayli sinirlendi. Sık sık kulübeden çıkarak futbolcularını uyaran Sofuoğlu, Denizlispor'un etkili olduğu dakikalarda rakibiyle tartışan Kemalettin'e bağırarak, ‘‘Konuşacağına topunu oyna’’ diye tepki gösterdi. Sofuoğlu bir ara Moldovan'ın pozisyonuna ofsayt bayrağı kaldıran yan hakem Fahri Durmuş'a öfkelendi. Bu pozisyon sonrasında kulübeden fırlayan Sofuoğlu'nu, dördüncü hakem Erdal Güleç sakinleştirerek yerine gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!