Yanlışlıklar komedyası

Almış olduğunuz yanlış telefon numarasına mesaj atıp boş yere karşı tarafa kızarsanız, yolda çarpıştığınız görme engelli birisini “Beni görmezlikten geldi” diye azarlarsanız beni hatırlayın!

Haberin Devamı

Yanlış anlaşılmalara ve karışıklıklara açık bir gün.
‘Hacivat-Karagöz’ diyalogları yaşamamak veya tartışmalardan uzak kalabilmek için diğerlerinin ne söylemeye çalıştıklarını veya hangi koşullarda konuştuklarını anlamaya çalışmakta fayda var.
Kendi istek veya fikirlerimizi yüksek sesle dile getirmemiz de sorun yaratabilir.
Şikayet ve eleştiriler veya güç gerektiren işler için başka bir gün bulunmasında yarar var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Beklenmedik olaylara istinaden planlarınızı esnek bırakmanızda ve ani tepki, hareket ya da kararlardan uzak durmanızda fayda var. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir. Bu alanlarda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Boğa
Tecrübeli ya da sizinle aynı yönde düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilir. Ancak siz, bu tür konuları dinleme niyetinde olmayabilirsiniz.

İkizler
Kafanızdan geçenleri dile getirmeniz, karşınızdaki kişileri daha iyi tanımanızı ve nerede durduğunuzu anlamanızı sağlayabilir. Maddi konularda sular ısınıyor olabilir. Nakit akışı veya ortak kaynak kullanımında sıkıntı yaşanabilir. Dikkatli şekilde yol alınması gereken günler.

Yengeç
Duygusal konular kontrolden çıkabilir. Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya yardım alamayabilirsiniz. İşbirliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz. Korkmayın! Geçmişe bağlı kalmamanız gerekiyor.

Aslan
Bazı teklifler nedeniyle fikirleriniz değişebilir. Değişimden korkmayın. Zira sizi engelleyen konuları sonlandırabilir. Doğru bildiğiniz şeyleri yapmanız ya da doğru kişiler için savaşmanız söz konusu olabilir. Bu alanlarda nasıl ilerleyeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Başak
Sosyal açıdan renkli bir gün olabilir, biraz kendinizi şımartabilirsiniz. Ancak akılda bulundurmakta fayda var: Çevrenizdeki veya işbirliği içinde olduğunuz bazı kişiler size verdikleri sözleri yerine getirebilecek veya anlaşmaların arkasında durabilecek yeterlilikte olmayabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Başkalarının işlerine müdahale etmek veya yorum yapmak için uygun bir gün değil. Evinizi, işinizi veya ailenizi ilgilendiren bazı konuların önündeki engeller yavaş yavaş kendini göstermeye başlayabilir. Bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir veya sonlandırabilirsiniz.

Akrep
Başkalarının hayatlarına müdahale etmek veya başkalarının hayatlarıyla ilgili yardımcı fikirler üretmek, vakit ve enerji kaybı anlamına gelebilir. Diğerlerini bir kenara bırakıp kendi yaşamınıza, isteklerinize, planlarınıza ve ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Yay
Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler alabilirsiniz. Bazı konularda uzlaşmaya gitmeden veya anlaşmalar yapmadan önce araştırmacı olmalı, daha fazla soru sormalı ve dikkatli hareket etmelisiniz. Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
İş arkadaşlarınız veya işbirliği içinde olduğunuz diğer kişiler sabrınızı zorlayabilir. Bu kişilere söyleyebilecek çok sözünüz olmasına rağmen tartışmalardan kaçınmanızda fayda var. Sinirlenmek veya aranıza mesafe koymak, önünüze engeller çıkarabilir.

Kova
Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız, sıkıntı yaratabilir. Duygusal tartışmalara girebileceğiniz ya da duygusal konularda zaman alıcı konuşmalara tanık olabileceğiniz bir gün.

Balık
Teklifleriniz, maddi veya işle ilgili konularda işinize yarayabilir. Ancak sevdiğiniz kişiler veya size güvenenler ne yaptığınızı anlamayacaklardır. Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var. Bazı konuları ima etmeye çalışırken, karşınızdaki kişilerin hassas noktalarına dokunabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları