"Yanlış anlaşıldım"

Güncelleme Tarihi:

Yanlış anlaşıldım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2004 16:39

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı ve Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zafer Gönülalan, spekülatif olduğunu düşündüğü kanatlı hayvanlarda hormon ve antibiyotik kullanımı konusunda yaptığı açıklamaların, bazı basın organlarınca yanlış yorumlandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Gönülalan, yaptığı yazılı açıklamada, 6 Kasım ve daha sonraki günlerde bazı basın organlarında çıkan haberlerde, tavuk yetiştiriciliğinde hormon kullanıldığı iddialarına kendisinin dayanak olarak gösterildiğini kaydetti.

Bir spor yorumcusunun iddialarının doğru olup olmadığını öğrenmek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla kendisine başvuran AA muhabirinin konu hakkındaki sorularını yanıtladığını belirten Gönülalan, şunları anlattı:

“Bazı medya organlarınca spekülatif olduğunu düşündüğüm kanatlı hayvanlarda hormon ve antibiyotik kullanımı konusundaki açıklamalarım yanlış yorumlanmıştır. Konu kamuoyuna, iddiaları gündeme getiren spor yorumcusuna destek verdiğim şeklinde yansıtılmıştır. Böyle bir destek söz konusu değildir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!