Yanılgıya düşmeyin

İlaçlar, uyuşturucular ve kimyasal maddelerle ilgili endişe uyandıran durumlar ortaya çıkabilir.

Yanılgılardan kaynaklanabilecek sorunlara karşı tedbirli olunması gereken bir gün. Özellikle hayal gücünü tetikleyen olayların uyandıracağı korkuların açığa çıkacağını gösteren gökyüzünün konumu inançların sorgulanacağını işaret ediyor. Alışılmış yöntemlerin uygulanmasını zorlaştıran olaylar, düşünce sistemini değiştirecek yeni fikirlerin ortaya çıkmasını sağlayacak.

MEKTUPLAR

* RUMUZ: Mehmet Şerif

Sizin yükselen burcunuz Kova. Doğum anında Güneş güçlü ve sert etkiler almış. Bu yüzden sahip olduğunuz özellikleri açığa çıkarmaya zorlayan olaylar yaşıyorsunuz. Tarzınızı değiştirme zamanı geldiğini işaret eden Satürn’ün baskısından alışkanlıklarınızı değiştirerek kurtulabilirsiniz. Ancak Yükselen Burcunuz Koç ve almış olduğu olumlu etkiler kendinizi ifade etmeyi başarabileceğinizi işaret ediyor. Üstelik, Ay’ınız Başak Burcunda duruyor ve Mars’ın olumlu etkileri altında bulunuyor. Bu durum, sizin duygularınızı iş hayatında güçlü bir biçimde yansıtabileceğinizi gösteriyor. Tabii bu arada seyahat merakıyla birlikte arabalara karşı da sevgi duymanıza neden oluyor. Burcunuzun özelliklerinin dışında maceracı ve son derece meraklı bir yapıya sahip olduğunuzu söyleyebilirim.

* RUMUZ: Ebru ve Ebru

Sorduğunuz astroloji haritası yani horoskop çıkartabilmek için bazı kitaplar edinmelisiniz. Öncelikle bir "Ephemeris" yani gök günlüğü ile evler tablosunun çizelgesini gösteren kitaba ihtiyacınız var. Hesapları nasıl yapacağınız bu kitapların girişinde anlatıldığı gibi hesapların formülünü bulabileceğiniz astroloji kitapları da var. Mesela Boyut Yayınları ve Remzi Kitapevi’nden çıkan astroloji kitaplarında bulabilirsiniz. Bu kitaplardan ayrıca burç ve gezegen sembollerini de öğrenmeniz mümkün. Öncelikle bunların anlam ve özelliklerini öğrenerek işe başlayabilirsiniz. Sonra da bu özelliklerin bir araya geldiği ve açı yaptığı zaman ne çeşit bir özellik açığa çıkarabileceklerini anlamaya çalışabilirsiniz. Elbette astroloji seminerlerine katılarak daha kolay öğrenmeniz mümkün. Ekim ayında başlatacağım atölye çalışmalarına katılabilir, astroloji dersleri alabilirsiniz. Bilgi için (0216) 450 48 10’u arayıp ayrıntıları öğrenmeniz mümkün.

* RUMUZ: A.L. MERSİN

Rüyalarınızın büyük ölçüde çıktığını belirtmişsiniz. Ancak, çoğu zaman gördüğünüz düşlerin ne anlama geldiğini anlayamadığınızı yazmışsınız. Bir anlamı olduğunu hissediyor fakat açıklayamadığınızı belirtiyorsunuz. Öncelikle rüyalarınızı bütün ayrıntılarıyla yazmalısınız. Ayrıca, o sırada ne hissettiğinizi de belirtin. Ve rüyanızı yazdıktan sonra kaldırın. Aradan zaman geçtikten sonra yeniden yazdıklarınızı okuyun. O sırada içinizden yükselen duyguları not edin. Rüyalarda görülen semboller çoğu zaman kişiye özeldir ve bunları hiç kimse açıklayamaz. Ancak, evrensel veya geleneksel semboller içeren rüyalar tefsir edilebilir. Anladığım kadarıyla sizin rüyalarınız da size özel semboller ve mesajlar içeriyor. Bu nedenle rüyalarınızı ancak, kendiniz çözümleyebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları