Yangından Zarar Gören Yaşlı Çifte Başkan Alıcık Sahip Çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yangından Zarar Gören Yaşlı Çifte Başkan Alıcık Sahip Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 15:43

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI HALUK ALICIK GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ELEKTRİKLİ BANYO ŞOFBENİN ŞALTERİNDE OLUŞAN KISA DEVRE SONUCU EVİNDE YANGIN ÇIKARAK ÖNEMLİ MİKTARDA MADDİ ZARARA UĞRAYAN YAŞLI ÇİFTE SAHİP ÇIKTI.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık geçtiğimiz günlerde elektrikli banyo şofbenin şalterinde oluşan kısa devre sonucu evinde yangın çıkarak önemli miktarda maddi zarara uğrayan yaşlı çifte sahip çıktı.
Turan Mahallesi 356/1 sokakta yaşayan 79 yaşındaki Çetin Ekmişoğlu ve Nurten Ekmişoğlu’nun ziyaretlerine giderek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Banyo şofbeninden dolayı evlerinde çıkan yangın sonucunda zarar gören su tesisatı, elektrik tesisatı, evin badana boyası ile kapı pencerelerinin yapımının Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde yaşlı çiftin evinde yaşanan bu olayda can kaybı olmamasından dolayı şükretmek gerektiğini ifade eden Başkan Alıcık evde oluşan zararın bir şekilde onarılabileceğini, maddi zararın giderilebileceğini belirtti.
Mahalle sakinlerinin de sahip çıktığı yaşlı çiftin evinde ki zarar gören eşyalarının yenilenerek, yoğun dumandan dolayı isle kaplanmış malzemelerinin temizlendiğini vurgulayan Başkan Alıcık “Allah’a çok şükür ki Çetin Amca ile Nurten teyzemize bir şey olmadı. Tabii ki de mal canın yongası ancak bir şekilde yerine getirilir. Canlarına bir şey olsaydı onu nasıl geri getirebilirdik ki. Sağ olsun mahalle sakinlerimiz Muhtarımız Serpil Akçasakız ile imamımız İdris Akdağ’ın girişimleri ile evin temizliği ve zarar gören eşyaları tamamlanmış. Bizde belediye olarak yangın sonucunda zarar gören su tesisatı, elektrik tesisatı, evin badana boyası ile kapı pencerelerini yapacağız. Kendileri gelmiş geçmiş olsun diyor sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!