Yanal'ın zor seçimi

Güncelleme Tarihi:

Yanalın zor seçimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2013 00:25

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ile bu akşam yapacağı karşılaşmayla birlikte ligde rakibiyle 37. kez karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

MP ANTALYA

HAKAN
SERKAN
E.GÜNGÖR
MUSA NİZAM
VEDERSON
emrah
U.İNCEMAN
INSA
ISAAC
TITA
DIARRa

FENERBAHÇE

VOLKAN (MERT)
GÖKHAN
ALVES
EGEMEN
CANER
MEIRELES
EMRE
m. topal
KUYT
WEBO
SOW

Antalya’ya 7 yabancı götüren Fenerbahçe Teknik Direktörü, hangi yıldız ismi dışarıda bırakacak?

Grip olan Alves maça yetişemezse, hem Meireles hem de Cristian 18’e alınacak ama biri 11’de şans bulacak. Portekizli, milli takımından formda döndü, Brezilyalı ise son Galatasaray derbisinde gol attı.

FENERBAHÇE, bu akşam ilk yarıda kalan en zorlu deplasmanlarından biri olan Medical Park Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Ancak Antalya’ya 7 yabancı ile giden teknik direktör Ersun Yanal’ı, bu kritik karşılaşma öncesi çok zor kararlar bekliyor. Kadro genişliği, sakatlıklar, oyuncuların son form ve moral durumları nedeniyle ilk 11’i bugün öğlen yapılacak toplantıda belirleyecek. Yanal’ın kafasında ise şu olasılıklar var:

Haberin Devamı

ALVES OYNAMAZSA BEKİR 11’E

GRİBAL enfeksiyon geçiren Bruno Alves kendini iyi hissetmezse, Bekir İrtegün 11’de mücadele edecek. Böyle bir durumda Meireles ve Cristian ikilisi de 18 kişilik kadroda olacak. Fakat sarı lacivertli teknik adamı burada çok zor bir seçim bekliyor.
Çünkü Portekiz Milli Takımı’nda başarılı maçlar çıkarıp formunu yeniden bulan Raul Meireles ile son Galatasaray derbisinde gol atan Cristian Baroni’den biri kulübede olacak.

EMENIKE İLE BUZLARI ERİTMİŞTİ

İKİNCİ senaryo ise, Alves oynarsa neler olacağı konusu. Eğer Portekizli savunmacı sahada olursa, Cristian-Meireles’ten biri bu kez tribüne çıkacak.
Kafaları karıştıran bir diğer karar da forvette alınacak. Eğer Emenike kulübede oturursa, derbide yaşanan sıkıntılı görüntü tekrarlanabilir. Ancak Nijeryalı yıldız, hafta içinde hocası ile sarmaş dolaş poz vererek aradaki buzları çözmüştü. Webo ise her görev aldığında büyük katkı sağladı. Ersun Yanal, bu iki oyuncudan bir tanesini mecburen kulübede tutacak.

BAKMADAN GEÇME!