Yanal’ın B planı devrede

Güncelleme Tarihi:

Yanal’ın B planı devrede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2008 00:00

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Fernandao ve Alex’te yaşanan pürüzler nedeniyle rotayı Brezilya’dan, Avrupa’ya çevirdi. Gurbetçi Eren ve Ceyhun’un dışında Rada listenin başında.

BREZİLYALI Fernandao ve Alex Mescinhi’nin transferinde sorun yaşayan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal’ın hazırladığı B planını devreye soktu. İkinci yarı öncesi Karşıyaka’dan genç kaleci Onur’u renklerine bağlayan, Ufukhan’ı da kiralık olarak Gaziantep BŞB’ye veren bordo mavililer, transfer çalışmalarına hız verdi.

Beklemeye geçtiler

Brezilya’da temaslarda bulunan başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu’nun İnternacional takımında forma giyen Fernandao ve Alex Mescinhi’nin transferinde sorun yaşaması üzerine acil olarak, teknik direktör Ersun Yanal’ın hazırladığı B planı devreye sokuldu.

İnternacional Kulübü’ne tüm ihtimallere karşı son bir teklif veren Trabzonspor Kulübü, buradan gelecek cevabı beklemeden İsveçli golcü Rada Prica, İsviçre’nin Basel takımda forma giyen Eren ve Almanya’nın Unterhaching takımında forma giyen Ümit Milli Ceyhun Gülselam’ın kulüpleri ile temaslara başladı. Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Danimarka’nın Aalborg takımda forma giyen İsveçli Rada Prica’yı uzun zamandır takip ettiklerini ve kendisinin de izlediğini belirterek, "Onunla gol yollarında önemli bir sorunu giderebiliriz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!