Yanal devam dedi

Güncelleme Tarihi:

Yanal devam dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor maçı sonrası iki yıllık sözleşme imzalayacak

Denizlispor yönetimi ile son dönemde yaşadığı sorunlar yüzünden Altay'a yeşil ışık yakan genç teknik adam, Başkanlar Konseyi ile yaptığı toplantının ardından geri adım attı.

Teklifi kabul etti Uzun vadeli çalışma isteğine yönetimden olumlu yanıt alamadığından yakınan ve Altay'ın teklifine yeşil ışık yakan Denizlispor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yuvada kaldı. Önceki akşam Başkanlar Konseyi ile masaya oturan Yanal, kendisine yapılan, ‘‘İstanbulspor maçından sonra 2 yıllık sözleşme imzalayım'' teklifini kabul etti ve görevinin başında olduğunu bildirdi.

Toplantıda açıkladı Dün Ersun Yanal ve Mali Komite Başkanı Mustafa Baysal'la basın toplantısı düzenleyen Başkan Selami Urhan Altay'a çattı. Urhan, ‘‘Bizi en çok Altay maçı öncesinde yaratılan spekülasyonlar üzdü. Altay'ın tavrı spor ahlakına yakışmadı. Eski bir görüşmeyi yeniymiş gibi yansıttılar. Sonuçta biz de istikrardan yanayız ve hocamızla iki yıl daha birlikte olacağız'' dedi.

Zemin hazırlandı Basın toplantısında konuşmasına, ‘‘Ben Denizli'nin evladıyım. Denizlispor'da uzun yıllar çalışmak istiyorum'' sözleriyle başlayan Ersun Yanal şöyle devam etti: ‘‘Yönetimle dün geceki görüşme ileri bir adımdır. Yönetim bana, ben de yönetime uzun vadeli çalışma talebimizi ilettik. Gerekli zemin hazırlandı. Kendilerine çalışma programımı sundum'' dedi.

Gaziantep'de istiyor Öte yandan Başkanlar Konseyi'nin önceki akşam yapılan toplantıda Ersun Yanal'a ağırlıklı olarak Altay maçı arefesinde Başkan Nafiz Zorlu ile görüşüp görüşmediğini sorduğu öğrenildi. Yanal'ın da, ‘‘Bu görüşme eskiye dayanıyor. Ayrıca bana talip olan tek kulüp Altay değil. Gaziantepspor da ısrarla istiyor'' yanıtını verdiği sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Ilco gitti

DENİZLİSPOR yönetimi Makedon Ilco’nun sözleşmesini feshetti. Mali Komite Başkanı Mustafa Baysal, ‘‘Kulübümüzden 80 bin mark alacağı vardı. Dün akşam kendisiyle görüştük, 12 bin 500 mark ödeyip gönderdik'' dedi. Yeşil-siyahlılarda yabancı futbolcu sayısı Antalyaspor'a kiralanan Adama'yla birlikte 4'e düştü. Bu arada bayram öncesinde futbolcu ve teknik kadroya maaş ve prim toplamı olarak 200 milyar lira dağıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!