Yanal’dan özel motivasyon

Güncelleme Tarihi:

Yanal’dan özel motivasyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2008 00:00

Beşiktaş maçında prestijini korumayı hedefleyen Trabzonspor’da futbolcular galibiyet için tek yürek oldu.

Zorlu maçta bordo mavili takımın en büyük kozu olarak gösterilen Barış Memiş’in üzerinde baskı oluşmasını istemeyen teknik direktör Yanal camiaya, "Bu futbolcunun aklının karışmasına engel olmalıyız" mesajını verdi.

Bu sezon büyük umutlarla başladığı ligde zirve yarışına erken veda eden bordo mavililerde, teknik direktör Ersun Yanal, bu akşam zorlu maçlardaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Artık Gökdeniz yok

Takımın başında çıktığı maçlarda G.Saray’a 1-0, F.Bahçe’ye ise 3-2 kaybeden Yanal, Beşiktaş’ı yenerek, büyük maçlarda kazanamama şanssızlığına son vermek istiyor.

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile oynanan karşılaşmayı 3-2 kaybeden bordo mavili takımda deplasmanda oynanacak maç öncesi, sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, attığı 11 golle takımın en formda futbolcuları arasında olan Gökdeniz Karadeniz’in Rubin Kazan’a transfer olması, morallerin bozulmasına neden oldu. Futbolcularla bir toplantı yaparak, "Artık Gökdeniz yok. Yeni bir oyun anlayışı ile bizden çok şey bekleyen camiamıza galibiyet armağan etmeliyiz" diyen Yanal’a, yönetim kurulundan da tam destek var. Bu arada yönetim kurulu da Beşiktaş karşısında alınacak muhtemel bir galibiyet sonrası futbolculara, İstanbullu bir işadamının desteği ile ekstra prim vermeyi planlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!