Yalova'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Yalovadan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2015 10:13

Haberin Devamı

YALOVA (AA) - HEPAR Çiftlikköy İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Çiftlikköy Kültür Merkez''nde tek listeyle yapılan kongrede ilçe başkanlığına tekrar Aytaç Özbayrak seçildi.

Divan Başkanlığını Cengiz Temurçin'in yaptığı olağan kongreye HEPAR Yalova İl Başkanı Ersin Doğan ve partililer katıldı. Tek listeyle gidilen kongrede oy birliğiyle tekrar ilçe başkanlığına Özbayrak getirildi.

Özbayrak, kongrede yaptığı konuşmada siyaseti vatan aşkı için yaptıklarını söyledi.

Kendilerini yalnız bırakmayarak kongreye katılanlara teşekkür eden Özbayrak, devletin ve milletin ulusal çıkarları için mücadele edeceğini ifade etti.

- "Hayat Boyu İnovatif Rehberlik" projesi

Yalova Valiliği'nce hazırlanan "Hayat Boyu İnovatif Rehberlik" isimli projenin Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Yalova Valiliğince yapılan açıklamada projenin bölgede bireylere sunulan rehberlik hizmetlerinin kalitesinin artırılmak için yapıldığı belirtildi.

Yalova Valiliği koordinatörlüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve STK'ların katılımıyla projenin yapılacağının bildirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Proje süresince iki ana faaliyet düzenlenecektir. Yurt içi eğitim programında katılımcılara projenin amaçları, hayat boyu rehberlik uygulamaları, yurt dışında ziyaret edilecek kurumlar hakkında bilgi verilecek. Yurt dışı eğitim programında ise katılımcılar yurt dışındaki meslektaşları ile karşılıklı deneyim ve uygulama paylaşımı yapacak, rehberlik hizmeti veren kurumları tanıyacak, yenilikçi rehberlik uygulamalarını öğrenecek, mesleki rehberliğin geliştirilmesinde uygulanacak metot ve yöntemler hakkında bilgi sahibi olacaklar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!