Yalova’da her mahallenin bir çeşmesi olacak

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da her mahallenin bir çeşmesi olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 13:12

Yalova’da her mahallenin bir çeşmesi olacak

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatıyla başlanan ‘Çeşme Projesi’ ile her mahallenin bir çeşmesi oluyor.

Birçok mahallede yapımı tamamlanan çeşmelerin sonuncusu Yalova Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından Evliya Çelebi Sokak’taki parkta yapılmaya başlandı. “Eskiden mahallelerde halkın ortak kullandığı çeşmeler vardı, bunlar şimdi nostalji oldu” diyen Belediye Başkanı Vefa Salman, kentin çeşmelerine yönelik çalışma başlatmıştı. Yapılan bu çalışmayla mevcut çeşmelerin restorasyonu yapılırken çeşmesi olmayan her mahalleye de yeni çeşmelerin yapılması sağladı.

Bu kapsamda; Kazım Karabekir Mahallesi’nde Onur Sokak’a, İsmetpaşa Mahallesi’nde mahalle meydanına, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Postacı Sokak’a, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde Nasrettin Hoca Parkı’na, Adnan Menderes Mahallesi’nde mahalle meydanına, Bayraktepe Mahallesi’nde muhtarlık binası yanına, Dere Mahallesi’nde Nar Sokak’a, Gaziosmanpaşa Caddesi’nde 2. Sokak’a yeni yapılan ve yenilenen çeşmelerin çalışmaları tamamlandı. Kısa süre içerisinde Paşakent Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde de yeni çeşme yapılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!