Yalınayak aşk!

Nermin Bezmen ve sevgiilsi Tolga Savacı’yı önceki gece Tom Jones’un Turkcell Kuruçeşme Arena’daki konserinde gördüm.

Haberin Devamı

Birlikte şarkılara eşlik eden ikili, konser çıkışı yoğun trafik nedeniyle Bebek’teki evlerine yürüyerek gitmeyi tercih etti. Bu arada ayakkabıları çıkaran ve sevgilisi Savacı’nın elini tutarak Boğaz’da yürüyüş yapan Nermin Bezmen’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu

Kızları için buluştular

İşadamı Nurettin Hasman ile yıllar önce boşandığı eski eşi Güliz Onursal, ikiz kızlarından Merve Hasman’ın Nişantaşı Biber’de yapılan doğum günü kutlamasında bir araya geldi. Fotoğrafçılık yapan Merve Hasman, anne ve babasının hazırladığı sürpriz kutlama ile 28’inci doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde keserken kendisini ilk kutlayan babası Nurettin Hasman oldu.

Nusr-Et caddeye çıktı

Etiler’de ünlülerin uğrak yeri olan Nusr-Et Steakhouse, Çamlık’taki adresinden Etiler, Nispetiye Caddesi’ndeki yeni adresinde hizmet vermeye başladı. Doğuş Holding’in bünyesinde hizmet vermeye başlayan Nusr-Et’in önceki akşam yapılan açılışına Ajda Pekkan, Deniz Akkaya, İbrahim Kutluay-Demet Şener Kutluay gibi iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Anjelique’den eğlenceli albüm

İstanbul gece hayatının en popüler adreslerinden Anjelique’in “Sounds of Anjelique Vol.6” adını verdiği yeni albümü müzik ve eğlence dolu bir parti ile tanıtıldı. Yurtdışından gelen Jevgeny Rimen adlı barmenin, büyük buz kütlelerini parçalayarak yaptığı ”Buz Show” geceye damgasını vururken, Allegra Levi, Şebnem Dinçgör, Nalan Aksoy, Pelin-Gürkan Kuran, Wilma Elles geceye katılan isimler arasındaydı.

Aysel Gürel şarkıları

Banu Zorlu geçtiğimiz akşam Cahide’de Aysel Gürel şarkılarında oluşan repertuvarıyla sahneye çıktı. Mehtap Ar, süslenip peruklar takıp annesi Aysel Gürel olarak sahne çıktı ve ‘Gençlik başımda duman’ adlı şarkıyı parçayı Banu Zorlu ile birlikte seslendirdi.

Yaz turnesi

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, bu yaz Çeşme Solemare’de altı kez sahneye çıkacak. İlk olarak 29 Haziran cuma akşamı bu mekanda DJ kabinine geçecek olan Ateşdağlı, 30 Haziran’da da Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da müzikseverlerlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Bakan Okka‘da

Tolga Atalay’ın sahibi olduğu W Otel’deki Okka Kebap yazın gelmesiyle birlikte W Otel’in yeşillikler içindeki Osmanlı motifli pano ve saksılarla dekore edilmiş terasına taşındı. Yerli yabancı bir çok ünlü ismin müdavimi olduğu Okka Kebap’ta önceki gün Devlet Bakanı Abdulkadir Aksu’yu gördüm. Okka’yı çok beğendiğini ve fıstıklı kebaba bayıldığını söyleyen Aksu executive Chef Tolga Atalay’ı tebrik ederken, Okka Terasın işletmecisi Aybars Atik Bakan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları