Yakışıklı çocuklar

Güncelleme Tarihi:

Yakışıklı çocuklar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 1997 00:00

Haberin Devamı

Yeşil sahaların yıldızları bu kez stüdyoda poz verdi

F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve İstanbulspor'un 10 futbolcusu, bir erkek giyim firmasının 1998 koleksiyonunun katalog çekimleri için mankenlik yaptı.

Kimler yok ki

Futbol dünyasının 10 ünlü futbolcusu, Efor Erkek Giyim Firması'nın 1998 koleksiyonunun katalog çekimleri için mankenlik yaptı. Beş gün süren çekimlerde F.Bahçeli Boliç, Uche, Högh, Erol, Beşiktaşlı Ertuğrul, Serdar, G.Saraylı Arif, Volkan, K.Hakan ve İstanbulsporlu Emre, Tamer Yılmaz'ın objektifine poz verdi.

Heyecanlandılar

‘‘Futbolda dostluk ve kardeşlik’’ adına biraraya geldiklerini söyleyen sporcular, çekimlerde oldukça heyecanlıydı. Efor Firması Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şeynova futbolda dayanışma mesajıyla bir araya getirdikleri ünlü sporcuların ücret talep etmeden çekimlere katıldığını söyledi.

Ünlüler geçidi

1998 kataloğu önümüzdeki yıl mağazanın müşterilerine ücretsiz olarak verilecek. Geçen yıl hazırlanan katalogda Hakan Şükür, Bülent, Okan, Ergün, Tugay, Şifo Mehmet, Rüştü, Oğuz, Aykut, Prekazi, Kubilay, Cüneyt, Gökhan, Metin, Engin ve pop sanatçısı Ercan Saatçi yer almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!