Yaban Ve Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

Güncelleme Tarihi:

Yaban Ve Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 15:30

Sultangazi Belediyesi, kar yağışının yeniden başlamasıyla birlikte risk altında kalan yaban ve sokak hayvanları için ilçenin farklı noktalarında yemleme çalışması yaptı. Belediye ekipleri ayrıca, ana arter ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sultangazi Belediyesi, yeniden başlayan kar yağışıyla birlikte tüm ana arter ve sokakların trafiğe açık tutulması için 3 vardiya halinde 24 saat aralıksız çalışıyor. Karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülürken risk altında kalan yaban ve sokak hayvanları da unutulmadı.
Belediye ekipleri, kar yağışının başladığı andan itibaren ilçenin muhtelif yerlerinde yaban ve sokak hayvanları için yemleme çalışmalarına hız verdi. Yemleme çalışmaları, kar örtüsü tamamen kalkana kadar devam edecek.
Soğuk kış aylarında yaban ve sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğine işaret eden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ”Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını unutmadık. İlçemizin belirli bölgelerine yiyecek ve su bıraktık. İlçemiz kuşların göç yolu üzerinde. Sofradaki ‘kırıntı’ bile bugünlerde kuşlara büyük bir destektir. Bu konuda duyarlı olan ve destek olan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!