GeriSeyahat “WoW” yazan “Wow” kazanıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
“WoW” yazan “Wow” kazanıyor

“WoW” yazan “Wow” kazanıyor

Azbuz.com, Level dergisiyle birlikte, fantastik oyun WoW Burning Crusade’in çıkışı şerefine, en güzel WoW sitesini hazırlayanlara WoW Burning Crusade seti, hediye WoW üyelikleri ve Level abonelikleri veriyor. Kampanya ile ayrıca, “level” 70’e ilk ulaşana da sürpriz hediyeler veriliyor.

Dünyada milyonlarca hayranı bulunan, dünyanın en popüler fantastik rol yapma oyunu World of Warcraft, Türkiye’de de bağımlılık yarattı. Sanal ortam, WoW ile ilgili binlerce fan sitesiyle dolu: WoW rehberleri, WoW sözlükleri, WoW günlükleri bunlardan bazıları. Ancak bunların büyük çoğunluğu Türkçe dışındaki dillerde yayın yapıyor.

 

Azbuz.com ve Level, Blizzard ekibini selâmlarken, bir süredir merakla beklenen Burning Crusade Expansion Set’in çıkışı şerefine, En Güzel WoW Fan Sitesi Yarışması düzenliyor, kazananlara “mana”lı ödüller veriyor. Amaç, WoW konusundaki Türkçe içeriği artırmak ve WoW tutkunlarını bir araya getirmek.

 

Yarışma iki etaptan oluşuyor. İlk etapta Azbuz.com’da hazırlanan en güzel WoW fan sitesi seçiliyor. Yaratılan sitenin içeriğinin Türkçe ve orijinal olması gerekiyor. İstenirse yerli veya yabancı kaynaklardan çeviri, derleme ve alıntılar yapılabiliyor.

 

Sadece ilk etaba katılan yarışmacıların kabul edileceği ikinci etaptaysa, en kısa sürede “level” 70’e ulaşan oyuncuya sürpriz hediyeler var.

 

Bu hediyeyi kazanmak için yapmanız gereken sadece level 70’e ulaşmak değil. Bu süreci sitenizde WoW’culara da anlatmanız gerek: Stratejiler, zindanlar ve görevler bunlardan bazıları.

 

Detaylı bilgi için: www.azbuz.com/wow

False