Wolfsburg Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Wolfsburg Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 13:08

Wolfsburg Real Madrid maçı ile bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final mücadelesi sahne alacak. Wolfsburg Real Madrid maçı ile birlikte iki takım resmi karşılaşmalarda ilk kez karşı karşıya geliyor. Ronalda Şampiyonlar Ligi maçlarında Alman temsilcilerine 14 gol atarak yükselişini sürdüyor. Peki Wolfsburg Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Wolfsburg Real Madrid maçı ile Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanacak. Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında bu akşam Alman ve İspanyol temsilcileri sahne alıyor. Peki dev maç hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?
 
Geçtiğimiz hafta Nou Camp’ta Barcelona’yı deviren Real Madrid devler liginde de avantajlı skor elde etme peşinde. İspanyol temsilcisi Wolfsburg deplasmanından turu kolaylaştıracak bir skorla dönmeyi umuyor. Ligde son 3 maçında 2 mağlubiyet 1 yenilgi alan Wolfsburg devler liginde moral bulma peşinde. Geçtiğimiz hafta 3-0′lık sonuçla Leverkusen’e boyun eğen Wolfsburg zorlu Real Madrid maçında galibiyet hasretine son vermeyi amaçlıyor.
 
Wolfsburg Real Madrid maçı bu akşam saa 21:45'te başlayacak. Mücadele Tivibuspor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak
 
İki takım resmi maçlarda ilk kez karşı karşıya gelecek. Wolfsburg'un Avrupa kupalarında İspanyol takımlarıyla oynadığı dört maçta topla 17 gol atıldı; maç başına dört golden daha fazla. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde henüz yenilmemiş olan iki takım bulunuyor; Real Madrid ve Barcelona. Ronaldo Şampiyonlar Ligi'nde Alman takımlarına karşı 14 gol attı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde maçların ilk yarılarında gol yememiş olan tek takım Real Madrid. Wolfsburg Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son dört maçı kazandı; tarihlerinde Şampiyonlar Ligi'nde yakaladıkları en iyi galibiyet serisi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!