Wederson: Savaşımız başladı

Güncelleme Tarihi:

Wederson: Savaşımız başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 12:30

Fenerbahçe'nin yeni transferi Wederson, "Şu anda artık savaşımız başladı" dedi. Wederson, "Alex mi, Lincoln mü?" sorusuna, "Alex'in hayranıyım" yanıtını verdi.

Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Wederson, kendisini Fenerbahçe'ye layık gören kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Şu anda artık savaşımız başladı. Bizim için yeni bir dönem başlıyor. Başarılı olmak için çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. Biz de en iyi şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.

"ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI'NIN ATMOSFERİNDE"

Wederson, Ankaraspor formasıyla çıktığında hayran kaldığını ifade ettiği Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferinde, şimdi taraftarın gücünü arkasına alacak olmasını, bir rüyasının gerçekleşmesi olarak yorumladı.

Kadıköy'de maça çıkarken özel duygular yaşayacağını kaydeden Wederson, “Eski takımımla oynadığımda Kadıköy'de taraftara ve stadın yapısına hayranlıkla bakıyordum. Şimdi o taraftarın desteğini arkama alıp oynayacak olmam benim için bir rüyanın gerçekleşmesi diyebilirim. Oradaki herkesi mutlu etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

"FENERBAHÇE'NİN BAŞARISI İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞEYLER YAPACAĞIZ"

Roberto Carlos'un hayranı olduğunu belirten Werderson, ondan çok şey öğrenip Fenerbahçe için büyük şeyler yapmak istediğini söyledi.

Carlos'un futbolunu hayranlıkla izleyip, yaptıklarından her zaman kendisine bir şeyler katmaya çalıştığını ifade eden sarı-lacivertli futbolcu, “Geldiğimiz noktada Roberto Carlos ile aynı forma için ve büyük bir kulüp için ter dökecek olmak beni çok fazla mutlu ediyor. Umuyor ve biliyorum ki burada oynadığımız süre içinde ondan çok fazla şey öğrenip Fenerbahçe'nin başarısı için çok büyük şeyler yapacağız” şeklinde konuştu.

Wederson, “İkinci bir Roberto Carlos geliyor diyebilir miyiz” şeklindeki soruya, “Bunun için çalışacağım” yanıtını verdi.

"ALEX Mİ, LİNCOLN MÜ İYİ?"

Wederson, “Alex mi, Lincoln mü iyi” sorusuna, “Alex büyük bir futbolcu. Lincoln de iyi bir futbolcu. Ben Alex'i daha uzun süredir tanıyorum ve izliyorum. Şunu söyleyebilirim ki, ben Alex'in hayranıyım” şeklinde yanıt verdi.

Sarı-lacivertli futbolcu, sol kanatta Tuncay'ın açığını kapatmak için elinden geleni yapacağını ifade etti. Werderson, şunları söyledi:
“Hocamızın uygun gördüğü yerde her zaman oynamaya hazırım. Benim mevkim sol kanattır. Sol bek olsun, sol açık olsun, hocamız nerede uygun görürse o mevkide takımım için en iyisini yapmaya çalışırım. Tuncay çok büyük bir futbolcu. Çok kaliteli, yaptıkları ortada olan bir futbolcu. Fakat ben şu anda varım. Teknik direktörümüz uygun görürse ve o pozisyonda oynarsam elimden gelenin en iyisini takımım için yapacağım.”

Anadolu takımlarıyla üç büyükler arasındaki farkı da değerlendiren Wederson, “En büyük fark, sorumluluğunuzun çok fazla artması. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynadığınız zaman hep şampiyonluklara ve başarılara oynamak zorundasınız” dedi.

Wederson, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'nda başarılara ulaşabilecek güce sahip olduklarını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!