Webo: Bizim için çocuklar...

Güncelleme Tarihi:

Webo: Bizim için çocuklar...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2014 14:05

Fenerbahçe'nin çocuklar için düzenlediği fantorya etkinliğine futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Haberin Devamı

Organizasyonda açıklamalar yapan sarı lacivertlilerin Kamerunlusu Pierre Webo, "Bizim için büyük gurur burada olmak. Çocuklar bizim için büyük bir anlam ifade ediyor. onlara çok şeyler borçluyuz.
Rize maçı bizim için çok şey ifade eden bir karşılaşma. Olası bir galibiyette şampiyon olacağız. Çocukları mutlu etmenin yolu bu. Onların da anne babaları var. Onları mutlu etmenin yolu bu...

BARONİ: DÜNYADA YOKTUR...

Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Baroni ise etkinlik ile ilgili; "Dünyada hiç bir kulübün böyle bir organizasyonu yoktur. Fenerbahçe çok özel bir kulüp olduğunu bu organizasyonda da gösterdi. Pazar günü bizim için çok önemli bir gün. Kazanarak çok anlamlı bir şampiyonluk kasanacağız. Bu şampiyonluk bizim için çok farklı anlamlar içeriyor." dedi.

Haberin Devamı

Salih Uçan: Kadın taraftarlarımızın önünde şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Bu harika organizasyonda olduğumuz için çok mutluyum..

Alper Potuk: Bu dakikadan sonra bir aksilik olacağını düşünmüyorum. Şampiyonluğu bu hafta sonu ilan edeceğimizi düşünüyorum. Organizasyon ise muhteşem. Çocukların mutluluğunu görmek çok güzel

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!