Vural'ın silahı pres

Güncelleme Tarihi:

Vuralın silahı pres
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili kulübün teknik direktörü Yılmaz Vural, ‘‘Amacım rakibimi kendi oyun alanında boğmak. Rakibe her yerde pres yapmak. Bunun için de mükemmel bir kondisyon gerekiyor’’ dedi.

Tempo artacak

Trabzonspor yeni sezonda prese dayalı bir oyunla rakiplerini boğarak sonuca gidecek bir futbol anlayışı izleyecek. Teknik direktör Yılmaz Vural her geçen gün tempoyu biraz daha arttırarak futbolcularına, maç boyu yıldırıcı pres yapabilmeleri için gerekli gücü kazandırmayı planlıyor.

Kondisyon şart

Yılmaz Vural, ‘‘Amacım, rakibimi kendi oyun alanında boğmaktır. Yani, eskiden olduğu gibi bir oyuncu ayağından topu çıkardığı an görevim bitmiştir demeyecek. Anında en yakın rakibine pres yapacak. Bunun içinde mükemmel bir kondisyon gerekiyor. Ben de bunu vermeye çalışıyorum’’ dedi.

Moral aşısı

Bordo mavili yöneticiler de Almanya kampında futbolculara yeni sezon için moral aşılıyor. Bu arada golcü Hami menisküs olduğu şeklindeki haberlere karşı ‘‘Ben çok iyiyim. Hiçbir şeyim yok’’ diye konuştu. Kontrolden geçen Hami'nin ayağında bir şey çıkmadı. Golcü futbolcu her ihtimale karşı bir de Stuttgart'ta kontrolden geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!