Vugrinec şov

Güncelleme Tarihi:

Vugrinec şov
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 1999 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Maçın geneline baktığımızda Trabzonspor, zaman zaman presli oyunuyla rakibini bunalttı. Ancak yine de taraftarlarına korkulu yaşattı. Öncelikle görebildiğim kadarıyla iki penaltı da doğru karardı. Trabzonspor'da son günlerde yaşanan olumsuz gelişmelerin takıma yansımaması mümkün değil. Önce Ogün'ün babası vefat etti. Arkasından Ünal'ın babası vefat etti. Artı buna bir de Ogün'ün kadro dışı bırakılması eklendi. Takım kaptanlığı el değiştirdi. Ali Kemal Aktürk adındaki bir yöneticinin çıkışları ortalığı karıştırdı... Tüm bunlara rağmen Trabzonspor, Erzurumspor'u bu kadar kötü koşullarda yenebildiyse ben, kendilerini tebrik ediyorum.

Trabzonspor iyi mi oynadı? Bana göre iyi oynamadı. Ama geçen haftalara oranla bir farkı vardı. Tüm oyuncular yüreklerini ortaya koydu. Özellikle Recep çok iyiydi. Mehmet Zengin'inden tutun, Vugrinec'ine kadar hepsi görevlerini yaptı. Belli ki kazanmak istiyorlardı ve kazandılar da...

Yaralı aslan

Erzurumspor'un Trabzonspor karşısında çabası olağanüstüydü. Ama karşısında bir yaralı aslan vardı. Hele hele Fenerbahçe maçı öncesi bu aslanın mutlaka moral bulması gerekirdi. İşte Trabzonspor bana göre maçın skorundan daha çok bu morali buldu. Yani Trabzonspor, Fenerbahçe karşısına büyük bir moralle ve büyük bir güçle çıkacak. Herkes Galatasaray-Fenerbahçe maçını yazıp, çiziyor ama bana göre en büyük derbi Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması olacaktır. Bunu herkes lütfen bir tarafa yazsın. Ve göreceksiniz bu maç yılın maçı olacaktır. Son sözüm Vugrinec'e.. Kendine geldin ve kaliteni gösterdin... Ama artık lütfen devam et.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!