Volkan: Endişeniz olmasın

Güncelleme Tarihi:

Volkan: Endişeniz olmasın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2006 17:50

İtalya ile oynanan özel maçta yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan, Pazar günkü Beşiktaş derbisi öncesi performansıyla ilgili hiç kimsenin endişesi olmamasını isteyerek, "Derbide görev alırsam, çıkar, gereğini yaparım" dedi.

Volkan Demirel, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, 19 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları derbi maçla ilgili olarak, "Hiç kimsenin performansımla ilgili bir endişesi olsun istemiyorum. Görev alırsam, çıkar, gereğini yaparım" dedi.

Kalecilerin, hatalarıyla ön plana çıktığını anlatan Volkan, bunun bazen talihsizlik olarak nitelenebileceğini kaydederek, "Milli maçtaki golüm bu tür bir talihsizlikti. Artık bunların üzerinde durmanın anlamı yok. Bundan da ders almayı bilmek gerekir. Fenerbahçe kalecileri hiçbir zaman (Ben bugün hata yapacağım) diye sahaya çıkmaz. Ben de bu zihniyetle eğitilmiş biriyim. Çok önemli ve tansiyonu yüksek bir maç olacak, ancak sahamızdaki onbinlerce taraftarımızın pozitif enerjisiyle kazanmayı bileceğiz" diye konuştu.

"RÜŞTÜ AĞABEY İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜK"

Rüştü'nün sakatlığına takım olarak çok üzüldüklerini ifade eden Volkan, "Keşke o pozisyon gol olsaydı da Rüştü ağabey sakatlanmasaydı" dedi.

Bu sakatlığın, Rüştü'nün kariyerinde uzun soluklu bir araya neden olacağını belirten Volkan, "Ona ihtiyacımız vardı. Çok üzgünüm, ancak kendisi tedavi süresince her zaman bizimle olacak. Kaleden ayrı kaldığı günlerde bile takımı en fazla ateşleyen ve tecrübelerini bizlerle paylaşan Rüştü ağabeyin bir an önce iyileşmesi, hepimizin en büyük arzusudur" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin diğer kalecisi Serdar Kulbilge ise Rüştü'nün sakatlığının ardından kimsenin endişelenmemesi gerektiğini ifade ederek, "Hangi maç olursa olsun fark etmez. Biz kalemizi en iyi şekilde korumayı biliriz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!