Volkan Demirel şarkı söylerse!...

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirel şarkı söylerse...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 16:26

TOÇEV'in 9 Şubat'ta Maslak Show Center'da düzenleyeceği yardım gecesinde sahneye çıkıp şarkı söyleyecek olan Volkan Demirel, Cüneyt Çakır, Serkan Balcı ve Gökhan Saki provalara başladı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için provalar başladı.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, yardım gecesinde "İmkansız aşk" parçasını seslendirecek. Tecrübeli futbolcu, provalar sırasında kendisine gitarıyla eşlik eden Metin Özülkü'den tam not aldı.

Volkan Demirel şarkı söylerse...
ÇAKIR HEM ROCK SÖYLEYECEK HEM DE BÜLENT SERTTAŞ'TAN...
FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç ile bir rock parçasına hazırlanıyor. İkili, düet çalışması için geçtiğimiz günlerde stüdyoya girdi. Çakır, ayrıca sanatçı Bülent Serttaş ile birlikte "Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim" şarkısının provalarına da yakından tanıklık etti.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Olcan Adın ve Mersin İdman Yurdulu Serkan Balcı, yine Metin Özülkü ile birlikte, "Sözlerimi geri alamam" parçasının prova çalışmalarını yaptı.

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, "Dön Bebeğim" şarkısını, boksör Gökhan Saki de Tarkan'dan bir parçayı TOÇEV gecesinde seslendirecek.

Volkan Demirel şarkı söylerse...
MEHMET TOPAL VE SERKAN BALCI ÖNCÜLÜK YAPTI
Fenerbahçeli Mehmet Topal ve Mersin İdman Yurdulu Serkan Balcı'nın öncülüğünde organize edilen "Yıldızların şarkıları, çocukların yarınları" konseri 9 Şubat Salı günü TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek. Selçuk Yöntemin'in sunuculuk yapacağı gecede sahne alacak sanatçılar ve sporcular şunlar:
Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Feridun Düzağaç, Funda Arar, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nilüfer, Nükhet Duru, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara, Ziynet Sali (üstte), Mehmet Topal, Serkan Balcı, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Nuri Şahin, Gökhan Töre, Olcan Adın, Semih Kaya, Burak Yılmaz (Futbolcu), Çağla Büyükakçay (Tenisçi), Eda Erdem Dündar (Voleybolcu), Gökhan Saki (Boksör), Hidayet Türkoğlu (Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su), Işıl Alben (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Neslihan Demir (Voleybolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!