Volkan: Biz bile tebrik edemedik

Güncelleme Tarihi:

Volkan: Biz bile tebrik edemedik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2012 16:11

Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, önemli açıklamalar yaptılar.

Haberin Devamı

Kaleci Volkan Demirel'in açıklamaları şöyle:
"Şampiyonluk kupasını alamadık, tek eksiğimiz goldü. Her şey bizim elimizdeydi, olmadı. Hayırlısı olsun. Bu sezonu en azından bir kupa ile bitirmek istiyoruz. Hiç bir Fenerbahçeli üzülmesin, önümüzde olan bir şampiyonluktu, bir gole baktı, yarım puan ile kaçırdık. Şimdi uzun zamandır alamadığımız bir kupa var önümüzde ve bunu camiamıza hediye etmek istiyoruz."

"TRABZON'DA BİBER GAZI SIKILMADI"

Maçtan sonra çıkan olaylarla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Volkan, "Taraftarlarımız iki takımı da alkışlayacaklardı, biz bile tebrik edemedik, polis hemen çember yaptı, bir duvar ile karşılaştık. Galatasaray'ı buradan tebrik ederiz. Fenerbahçe'nin dik duruşunu herkese kanıtladığımıza inanıyorum. Trabzon'da da bir çok olaya maruz kaldık, kimseye biber gazı sıkılmadı. Ama Fenerbahçe olunca işler değişiyor. Kupalar alınır, şampiyonluklar kazanılır, ama bizim duruşumuzu herkes gördü. 10 senedir Fenerbahçe'deyim, 4 şampiyonluk yaşadım. Her zaman zirveye oynamaktan gururu duyuyorum. Şampiyonluklar gelir geçer, her zaman kazanırız. Bu yüzden moralimiz bozuk değil" dedi.

Haberin Devamı

"YARIM PUANLA ŞAMPİYON OLDULAR"

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları ise şöyle:
"Çok uzun zamandır kulübümüzün müzesine getiremediğimiz bir kupa. İnşallah camianın beklediğini yerine getiririz Kazanarak buraya dönersek iyi bir sezon geçirmiş oluruz. Lig çok uzun bir maratondu. Galatasaray, 34 haftada 9 puan fark yaptı. Ama biz Süper Final'de yakaladık, tüm rakiplerimizden daha iyi oynadık. Yarım puanla şampiyon oldular. Sonuna kadar mücadelemizi yaptık. Profesyonel futbolcular olarak bize düşen rakibimizi tebrik etmekti, ama Volkan'ın dediği gibi hemen bir çember oluşturuldu. Rakibimizi tebrik edecek bir ortam olmadı. Müdahalenin sert olmaması gerekirdi. Fenerbahçe'nin büyüklüğü, şampiyonluklarla ve kupalarla eş değerde değil" diye konuştu.

ÖZEL UÇAKLA GİTTİLER

Galatasaray derbisinin yaralarını sarmaya çalışan sarı-Lacivertli takımda bazı futbolcuların sakatlıkları ve darbeye bağlı ağrıları devam ediyor.

Haberin Devamı

Sol arka ön adalesinde darbeye bağlı ağrıları bulunan Selçuk ve sağ aşil tendonunda darbeye bağlı ağrıları bulunan Mehmet Topuz'un oynayabilecek duruma geldikleri öğrenilirken, sağ diz bölgesinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ekleminde kanaması bulunan Henri Bienvenu Ankara'ya götürülmedi.

Son maçlarda forma giyemeyen Kaptan Alex ve Gökhan Gönül'ün ilk 11'deki yerlerini alacakları belirtilirken, takımla çalışmalara başlayan Moussa Sow'un ilk 18'e alınacağı öğrenildi.

20 KİŞİLİK MAÇ KADROSU

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdal Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Miroslav Stoch, Moussa Sow, Semih Şentürk, Gökay Iravul.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!