Volkan 28 yasında

Fenerbahçe ve milli takımın file bekçisi Volkan Demirel, 28’nci yaş gününü önceki gece Al Jamal’de kutladı. Demirel’i doğum günü partisinde, sevgilisi 2009 Belçika Güzeli Zeynep Sever’in yanı sıra futbolcu arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Geceye, ligde aldıkları Galatasaray galibiyeti ile taraftarlarını sevince boğan Fenerbahçeli futbolcular Roberto Carlos, Gökçek Vederson, Colin Kazım, Emre Belözoğlu, Deniz Barış, Semih şentürk, Selçuk şahin ve Bilica katıldı. Emre Belözoğlu Louis Vuitton marka el çantasıyla, Selçuk şahin tarzını yansıtan kıyafetiyle, Semih şentürk ve eşi de kot pantolon üzerine giydikleri yeleklerle partinin dikkat çeken isimleri arasındaydı.

Dikkat çeken samimiyet

Nişantaşı’ndaki Beymen Blender mağazasında düzenlenen partilere yaz sezonunda ara verilmişti. Kış sezonu partileri ise geçtiğimiz gece start aldı. Blender’ın dünyaca ünlü Hollandalı tasarım ajansı KesselsKramer tarafından hazırlanan web sitesi www.blender.com.tr’nin yayına girmesini kutlamak için mağazanın giriş katında verilen partiye, tasarım ve moda dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Davetlilerin Corridor’un müzikleriyle eğlendiği gecede, Absolut 100 kokteylleri içildi. Konuklar arasında Ayşe Boyner ve Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer de vardı. ıkilinin samimiyeti ise dikkat çekiciydi.

SİYAH GECE

Haberin Devamı

Kürşat Başar, önceki akşam Derishow Fulya’da düzenlenen sohbet etkinliğinde ‘siyah’ rengin edebiyatta, sinemada ve müzikteki yansımalarını anlattı.
“Siyahın Renkleri” adlı etkinliğe Gaye-Sait Sökmen, Bahar Korçan ve eşi Cem Görk, Tamer Yılmaz, Derin Sarıyer, Beliz Köprülü, Evren Kayar, ıdil-Timuçin Unan, Arzu-Mehmet Kunt, Nilgün Belgün gibi moda, sanat ve tasarım dünyasının öne çıkan isimleri katıldı. Cüneyt Ayral ve Derishow’un sahibi Fatoş Ahunbay’ın da yorumlarıyla renk kattığı gece, Luxus konseriyle son buldu.

New York’ta tatil

Derin Mermerci, 29 Ekim tatilini sevgilisi Tolga Egemen’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle ıstanbul’da geçiriyor. ıkili, tatile kasım ayının ilk haftası çıkmayı planlıyor. New York’a gidecek olan Derin Hanım ve Tolga Bey, burada bir hafta kalacak...

PRADA AYAKKABI MOR ÇORAP

ışadamı Murat Dedeman, geçtiğimiz gün bir davete sevgilisi Olga Shyrova ile birlikte katıldı. Dedeman, Prada marka ayakkabıları ve mor çoraplarıyla, sevgilisi Shyrova’dan daha fazla dikkat çekti...

Yazarın Tüm Yazıları