Voleybolda Avrupa heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda Avrupa heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 11:59

DenizBank Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 3. maçlar oynanacak. C Grubu'nda VakıfBank,Atom Trefl takımıyla karşılaşacak.

Haberin Devamı

D Grubu'nda 6 puan ve averajla namağlup 2. sırada bulunan Eczacıbaşı VitrA, sahasında Fransa'nın RC Cannes takımını konuk edecek. Ligdeki bir diğer Türk temsilcisi Galatasaray Daikin ise sahasında İtalyan Unendo Yamamay takımıyla karşı karşıya gelecek. Galatasaray Daikin, grubunda 4 puanla 2. sırada bulunuyor.

Erkekler Challenge Kupası 2. tur rövanş maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımını konuk edecek. Türk temsilcisi, İsrail ekibiyle yaptığı ilk maçı 3-1 kazanmıştı.

Kupada ayrıca Fenerbahçe Grundig, Polonya'dan Politechnika ile sahasında rövanş mücadelesi verecek. İki takım arasındaki ilk maç, sarı lacivertli ekibin 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Bayanlarda ise Beşiktaş, Belçika temsilcisi Dauphines ile sahasında yapacağı rövanş maçında tur arayacak. Beşiktaş, rakibini ilk maçta 3-0 yenmişti.

Challenge Kupası'nda iki galibiyet alan takım tur atlıyor. Galibiyetlerin eşitliği halinde ise 2. maçın hemen ardından "altın set" oynanıyor ve seti alan takım, bir üst tura yükseliyor.

Avrupa kupalarda haftanın programı şöyle:

Yarın:

Haberin Devamı

20.00 Atom Trefl-VakıfBank (Polonya/Gdansk)

27 Kasım Çarşamba:

18.30 Galatasaray Daikin-Unendo Yamamay (İstanbul/Burhan Felek)
17.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Maccabi Tel Aviv (İstanbul/Haldun Alagaş)

28 Kasım Perşembe:

14.00 Beşiktaş-Dauphines (İstanbul/Burhan Felek)
17.00 Eczacıbaşı VitrA-RC Cannes (İstanbul/Burhan Felek)
20.30 Fenerbahçe Grundig-Politechnika (İstanbul/Burhan Felek)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!