Voleybolcu Gençler Yemekte Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Voleybolcu Gençler Yemekte Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 12:27

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDE VOLEYBOL BRANŞI ALTYAPI OYUNCULARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde voleybol branşı altyapı oyuncuları yemekte bir araya geldi.
Acemler Tenis Kafe’deki yemekli toplantıya Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz ve Altyapı Koordinatörü Emin İmen ile altyapı antrenör ve sporcuları katıldı. Voleybol branşı olarak büyük bir aile olduklarını belirten İlhan Satık, “Bu sene küçükler, yıldızlar ve gençlerde Bursa şampiyonlukları kazandık. Ben inanıyorum ki bu kupaların daha güzelleri gelecektir ancak bizim için önemli olan altyapıdan A Takım’a sporcu yetiştirmek” dedi.
İmen ise voleybol branşı olarak iyi bir sezonu geride bıraktıklarını vurgulayarak, “A Takım’da Avrupa şampiyonluğu yaşadık, altyapıda da 3 kategoride il birincisi olarak Türkiye şampiyonalarında oynamaya hak kazandık. Önümüzdeki dönemden itibaren hem fizik, hem teknik gelişiminiz için sizlerle daha çok birlikte olacağız. Sizlere daha fazla zaman ayıracağız” şeklinde konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Genç Voleybol Takımı Kaptanı İrem Sertelli, eğitimi dolayısıyla ara vereceği için yaptığı konuşmada arkadaşlarına duygulu anlar yaşattı. Birçok genç sporcu göz yaşlarına hakim olamayarak, takım kaptanlarının aralarından ayrılacak olmasına üzüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!