Voleybol hakemleri Ankara'da

Güncelleme Tarihi:

Voleybol hakemleri Ankarada
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2012 15:26

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Ankara'da devam eden Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) onaylı Uluslararası Aday Hakem Kursu'na katılan hakemlerle bir araya geldi.

Karabıyık, yaptığı konuşmada, FIVB aday hakemlerinin Türkiye'den iyi anılarla ve aday hakem olma şansını yakalayarak ayrılmaları temennisinde bulundu ve tüm adaylara hakemlik yaşantılarında başarılar diledi.
Erol Ünal Karabıyık, “Sizlerle tanışma toplantısında bir araya gelmek istedim. Ancak Arkasspor'un Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final maçlarını izlemek üzere Polonya'daydım. Kapanışta da bir araya gelmek isterdim. Bu kez de bir başka Türk Takımı Fenerbahçe Universal'ın Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final müsabakalarını izlemek üzere Azerbaycan'a gideceğim” dedi.

FIVB Hakem Komitesi Üyesi Sergey Titov da yaptığı konuşmada, Türk hakemliğinin geçmişte olduğu gibi şu anda da en üst seviyede temsil edilmeye devam ettiğini belirterek, “Türkiye'de açılan, direktörlüğünü yaptığım her iki uluslararası hakem kursunda da çok yetenekli hakem adayları eğitimlerini tamamladı” diye konuştu.

Titov, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen organizasyonun son derece başarılı olduğunu ve Türkiye'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Her şey mükemmel gidiyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Bize bu imkanları sağlayan Türkiye Voleybol Federasyonuna teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

FIVB aday hakem kursu 26 Mart Pazartesi günü sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!