Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Güncelleme Tarihi:

Voleybol: Erkekler 1. Ligi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 12:34

- Gümüşhane Torul Gençlik'te hedef galibiyet - Antrenör Terzi: "İnegöl Belediyespor karşılaşması bizim için altı puan değerinde bir karşılaşma olacak"

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE (AA) - Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, İnegöl Belediyespor ile yapacakları karşılaşmanın kendileri için altı puan değerinde bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında oynayacakları karşılaşmanın kendileri ve rakipleri için çok önemli olduğunu belirtti.

"Her iki takımın da puana ihtiyacı var. Zor bir karşılaşma olacak" diyen Terzi, İnegöl Belediyespor ile kendi saha ve taraftarları önünde oynamanın avantajını çok iyi değerlendireceklerini ifade etti.

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Terzi, şunları kaydetti:

"Teknik heyet ve takım olarak karşılaşmaya hazırız. Taraftarlarımızdan salonu doldurmalarını ve bizi desteklemelerini istiyoruz. Zor, zor olduğu kadar da güzel bir karşılaşma olacak. Hedefimiz mutlak galibiyet. Rakibimizi puan vermeden göndermek istiyoruz. İnegöl Belediyespor karşılaşması bizim için altı puan değerinde bir karşılaşma olacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!