Vojvodino 2 - 2 Bursaspor

Güncelleme Tarihi:

Vojvodino 2 - 2 Bursaspor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2013 06:03

Bursaspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında Sırbistan deplasmanında Vojvodino ile 2-2 berabere kaldı. Bursaspor'un gollerini penaltıdan Batalla ve son dakikada yeni transfer Taiwo kaydederken, ev sahibi ekibin golleri Vulicevic ve Oumaru'dan geldi.

Haberin Devamı

Yeşil beyazlı temsilcimizde yeni transferler kaleci Frey, stoper Civelli, sol bek Taiwo ve orta saha oyuncusu Şamil ilk 11'de maça başladı. 35. dakikada Batalla'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyla yine Batalla gole çevirirken ikinci yarıda Bursaspor kalesinde şok goller gördü. 71'de Vulicevic ve 81'de Oumaru'nun golleri Vojvodino'yu 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşma bu sonuçla sona erecek derken son dakikada kazanılan kornerde Taiwo kafa vuruşuyla Bursaspor'a hem beraberliği hem de avantajlı skoru elde etti.

Stat: Karadorde
Hakemler: Steven McLean, Derek Rose, Alastair Mather (İskoçya)
Vojvodina: Matej Delac, Nemanja Radoja, Branislav Trajkovic, Enver Alivodic, Petar Skuletic (Dk. 60 Andrija Kaludjerovic), Stojan Vranjes, Aboubakar Oumarou, Marko Poletanovic (Dk. 70 Laszlo Erdelyi), Miroslav Vulicevic, Igor Djuric, Nikola Lekovic
Bursaspor: Sebastien Frey, Şener Özbayraklı, İbrahim Öztürk, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Cinaz (Dk. 88 Murat Yıldırım), Fernando Belluschi, Tuncay Şanlı (Dk. 73 Ferhat Kiraz), Stanislav Sestak, Pablo Batalla, Sebastian Pinto (Dk. 85 Enes Ünal)
Goller: Dk. 72 Miroslav Vulicevic, Dk. 81 Aboubakar Oumarou (Vojvodina), Dk. 36 Pablo Batalla (penaltıdan), 90+1 Taiwo (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 32 Branislav Trajkovic, Dk. 36 Igor Djuric, Dk. 90 Janko Tumbasevic (Vojvodina)

Karşılaşmadan önemli dakikalar;

Haberin Devamı

-Goll...Taiwo son dakikada kafa golüyle karşılaşmaya eşitliği getirdi. 2-2
-Ev sahibi bir gol daha buldu. Sağ kanattan gelen ortaya Oumarou düzgün bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Dakika 81 durum 2-1
-Vojvodino çok talihsiz bir golle eşitliği sağladı. Sağ taraftan yapılan orta havada yön değitirerek Bursaspor ağlarıyla buluştu. Dakika 71'de skor 1-1 oldu.
-Karşılaşmanın ikinci yarısına Vojvodino başladı.
-Karşılaşmada ilk yarının son düdüğü geldi. Bursaspor soyunma odasına 1-0 önde gidiyor.
-Batalla ile Bursaspor bir kez daha gole çok yaklaştı ancak kaleci son anda parmak uçlarıyla topu kornere çelmeyi başardı.
-36. dakikada Batalla'nın ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazanıyoruz. Goolll... Topun başına geçen Batalla topu filelere gönderdi.
-Vojvodino 28. dakikada maçın en önemli pozisyonu yakaladı. Ancak karşı karşıya pozisyonda Frey başarılı bir kurtarış yaptı.
-Taiwo'nun sol kanattan ortasında Batalla kafayı vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.
-Karşılaşmaya temsilcimiz Bursaspor başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!