Vodafone Arena ne zaman açılacak? Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da oynayacağı maçlar!

Güncelleme Tarihi:

Vodafone Arena ne zaman açılacak Beşiktaşın Vodafone Arenada oynayacağı maçlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 11:59

2013 senesinde yıkılan BJK İnönü Stadyumuyla beraber 3 senedir tüm maçlarını başka statlarda oynayan Beşiktaş’ın hasreti sona eriyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman bugün yaptığı basın açıklamasında yeni ismiyle Vodafone Arena’nın ne zaman açılacağını söyledi. Peki, Vodafone Arena ne zaman açılacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün düzenlediği basın toplantısı ile Beşiktaş taraftarı tarafından merakla beklenen Vodafone Arena’nın açılış tarihini açıkladı.

VODAFONE ARENA NE ZAMAN AÇILACAK?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt tarafından düzenlenen basın toplantısıyla geçtiğimiz günlerde çim serme işlemi başlayan Vodafone Arena’nın açılış tarihi açıklandı.

Vodafone Arena ne zaman açılacak Beşiktaşın Vodafone Arenada oynayacağı maçlar

Fikret Orman gerçekleştirdiği basın açıklamasında öncelikle taraftarlara inançları ve destekleri için teşekkür ederek, bir stat değil bir saray inşa edildiğinin altını çizdi. Her konuda özel bir stat yapıldığını söyleyen Fikret Orman, görme engellilerin de maç izleyebileceği bir stat olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Her şeyiyle Türkiye’nin gururu bir stat yapıldığını vurgulayan Fikret Orman, çimlerin kalmayacağını, hibrit uygulaması yapılacağını belirtti. 10 – 12 gün içerisinde hibrit uygulamasının bitmiş olacağının bilgisini veren Fikret Orman, 11 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Bursaspor maçında Vodafone Arena’nın açılacağını müjdeledi.

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ise yaptığı açıklamada Vodafone Arena’nın konumu itibariyle Türkiye’nin merkezinde bulunduğuna değinerek, zamanında sarayların yapılması için seçilen bir lokasyon olduğunun altını çizdi. Deniz tarafındaki stadın aynı şekilde korunduğunun ve stadın dış cephesinin de bu mimariye göre yapıldığının bilgisini veren Gökhan Öğüt, Vodafone Arena’nın sadece stat değil, çok amaçlı bir şehir kompleksi olduğunu belirtti. 50 bin kişinin aynı anda wi-fi ile internete erişebileceğini söyleyen Gökhan Öğüt, Türkiye’nin en akıllı stadının Vodafone Arena olduğunu açıkladı.

Açılış için geri sayıma başlandığını söyleyen Gökhan Öğüt, ilk açılışın devlet protokolü ve divan kurulu üyeleriyle gerçekleştirileceğini belirtti. 11 Nisan Bursaspor maçı ile Beşiktaş’ın evine döndüğünü müjdeleyen Gökhan Öğüt, Vodafone Arena’da sezon sonuna kadar 3 maçın oynanacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Vodafone Arena ne zaman açılacak Beşiktaşın Vodafone Arenada oynayacağı maçlar

İşte Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da oynayacağı maçlar ve detayları;

Spor Toto Süper Lig 28. Hafta

11 Nisan 2016 Pazartesi

Beşiktaş – Bursaspor (20:00)

Spor Toto Süper Lig 31. Hafta

30 Nisan 2016 Cumartesi

Beşiktaş – Kayserispor (19:00)

Spor Toto Süper Lig 33. Hafta

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Beşiktaş – Osmanlıspor (20:00)

BAKMADAN GEÇME!