Vitrinler yarıştı

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Moet&Chandon Vitrin Yarışması"nda derece alanların isimleri, önceki akşam Süzer Plaza’nın altındaki Margaux Restaurant’da verilen partide açıklandı.

Nişantaşı ve Akmerkez’deki mağazaların vitrin tasarımlarının değerlendirildiği yarışmada birinciliği Vetrina, ikinciliği A46, üçüncülüğü ise Max Mara ve Roberto Cavalli aldı. Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Margaux’nun sahibi Burak Türeci ile ortağı Erol Kaynar, konuklarla yakından ilgilendi. Bu arada yarışmanın jürisinde bulunan Sinem Bayer, gecenin en şık isimlerinden biri olarak dikkat çekti.

Buluşma noktası

Etiler’deki Ukala Meyhane son günlerin en popüler adreslerinden biri... Nadir Ermiş’in sahibi olduğu, Cengiz Karavan’ın işletmeciliğini yaptığı mekana ünlü simalar da sık sık uğruyor. Ukala’da eğlenenler arasında önceki akşam Gül Dürüst ile beş yıldır birlikte olduğu Sabri Demirel de vardı. Çift geçtiğimiz yaz yollarını ayırmış, Gül Hanım sonrasında kısa süre Osman Billi ile flört etmişti. Ancak bu ayrılığa daha fazla dayanamayıp Dürüst ile Demirel geçen ay yeniden bir araya gelmişti. O akşam da geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler. Aynı akşam Ukala’da gözüme takılan bir diğer çift de Engin Verel-Bahar Erdeniz’di. Oğlu Can’ın Helin Avşar’la yaşadığı aşk konusunda ne düşündüğünü sorduğum Engin Bey, "Bu gençlerin kararı, bize laf söylemek düşmez" dedi.

Çocukların yüzleri gülsün

Theodora Çocuk Hizmetleri Vakfı, hastanede tedavi gören çocukların çektikleri acıları, onları güldürerek dindirmeyi amaçlıyor. Mövenpick Hotel İstanbul da Theodora Vakfı’nı desteklemek amacıyla geçtiğimiz gün Azzur Restaurant’da "Köpüklü Caz Brunch" daveti düzenledi. Ev sahipliğini Mövenpick Hotel İstanbul’un genel müdürü Frank Reichenbach’ın yaptığı organizasyona katılan Aslı-Altuğ Başar çifti, çocukları çok sevdiklerini, mümkün olduğunca onlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Brunch’a katılanların ödediği ücretlerden belli bir bölümü vakfa bağışlandı.

Fenerbahçe’de caz saati

Fenerbahçe Koyu’ndaki True Blue, her iki tarafı da cam olan, deniz gören ve Türkbükü’nün gözde yazlık mekanlarının atmosferine sahip bir mekan. Bu ferah mekanda her cumartesi akşamı da Aşkın Arsunan Blue Print Project sahne alıyor. 22.00’de programa başlayan caz piyanisti Arsunan’a vokalde Duygu Tipigil ve Sibel Gürsoy, saksofonda Yahya Dai, basta Tony Jones, trompette Şenova Ülker, perküsyonda Tunç Çakır, davulda Volkan Öktem eşlik ediyor. Restorant, bar ve plaj konseptine sahip True Blue, dünya mutfağından örneklerin yer aldığı mönüsüyle de iddialı...

Azerbaycan güzelini Çakır seçti

Geçtiğimiz hafta Azerbaycan’da düzenlenen güzellik yarışmasının jürisinde tanıdık bir isim vardı; Kurtlar Vadisi’nin "Çakır"ı Oktay Kaynarca... Dizideki rolüyle Azerbaycan’da da adını duyuran oyuncu, jüri koltuğuna oturmak üzere gittiği ülkede daha havaalanına indiği andan itibaren yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Yarışmaya katılan genç kızlar da Kaynarca ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Başarılarını kutluyorlar

"Hediyeniz Var" adlı bir şirket kuran Işıl Sarraf ile Tuğba Peksayar’ın işleri yolunda... Son olarak Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki evlilik fuarına katılan iki ortak, buradan yine mutlu ayrıldı. Fuar süresince standları dolup taşan, birçok sipariş alan Sarraf ile Peksayar’a önceki akşam Nişantaşı’nda rastladım. Buzz Bar’da başarılarının şerefine karşılıklı kadeh kaldırıyorlardı.

Resim sergisinde çay saati

Ressam Ayhan Türker’in Toprak Sanat Galeri’sinde devam etmekte olan resim sergisinde, yarın 16.00-18.30 saatleri arasındaki çay saati düzenlenecek. Çay saatinde sanatçı, sanat ve sosyal hayatın ünlü simalarının yanı sıra koleksiyonerlerle bir araya gelecek. Bu sohbete katılanlar Türker’in eserleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olma fırsatı da bulacak.

Senegal müziğinin ustası İstanbul’da

Shaman World Music Production, dünya müziği severleri Senegal müziğinin ustası Cheikh Lô ile buluşturuyor. Mart ayından itibaren düzenli olarak gerçekleştirilecek Shaman Dünya Müziği Günleri kapsamında, 11 Mart’da, Tarih Vakfı Darphane-i Amire Binaları’nda Cheikh Lô sahneye çıkacak. Senegal’in önemli müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen, çıkardığı her albümle Avrupa listelerini altüst eden Cheikh Lô ve Berlin clubbing kültürüne dünya müziğini kabul ettirmiş bir öncü olan DJ Shazam, müzikseverlere unutamayacakları bir akşam yaşatacak.

Riva modası

Nişantaşı-Rumeli Caddesi’ndeki Riva Otel, ünlülerin uğrak adresi oldu. Dünyaca ünlü sanatçılar, konser, çekim ya da özel şovlar için İstanbul’a geldiklerinde genellikle bu butik otelde kalmayı tercih ediyorlar. Otelin kısa sürede isim yapmasında organizatör Erkan Özerman’ın da payı büyük. Riva’nın sahibi Murat Çelikel’e gelince; kısa sürede birçok yıldızı ağırlamış olmaktan ve gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu tabii...

Gönül Yazar fuarda evlendi

Evlenme hazırlığındaki çiftlere birbirinden farklı alternatifler sunan Parkorman’ın "Evlilik Fuarı"ndaki standı büyük ilgi gördü. 17-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Parkorman standının sürprizi ise ünlü sanatçı Gönül Yazar ile manken Kaan Takçı’nın nikah töreniydi. Gönül Yazar’ı gelinlikler içinde, nikah masasında gören ziyaretçiler, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Tanıtım kapsamında gelinlik giyen ünlü sanatçı, modacı Perihan Akı’nın hazırladığı gelinliğiyle çok da mutlu görünüyordu.
Yazarın Tüm Yazıları