Viraneden saraya

Güncelleme Tarihi:

Viraneden saraya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2007 00:00

G.Saray’ın atıl durumdaki Kalamış Tesisleri, işadamı Haluk Ündeğer’in maddi desteği, kongre üyesi Adil Emecan’ın çabaları sonucu yenilenerek üyelere açıldı.

GALATASARAYın çürümeye yüz tutan Kalamış Tesisleri, kongre üyesi Adil Emecan’ın çabaları, işadamı Haluk Ündeğer’in maddi desteği ile yeniden üyelere hizmet vermeye başladı. Zeytinburnu eski belediye başkanı olan G.Saray Kongre Üyesi Adil Emecan, "UPS’nin patronu Haluk Ündeğer, benim sevdiğim ve saydığım bin insandır. İkimiz de kongre üyesiyiz. Sohbetlerimiz sırasında ’G.Saray’a niye yardımcı olmuyorsun?’ dedim. Ve bir gün başkanımız Özhan Canaydın’a konuyu açtık. Ündeğer, cebinden 500 bin dolar harcayıp tesisleri çürümekten kurtardı" diye konuştu.

A’dan Z’ye yeniledik

G.Saray’a hizmet veren her insanı kucaklamaları gerektiğini söyleyen Emecan, şöyle devam etti: "Her şeyi başkan Canaydın’dan bekleyemeyiz. Birçok arkadaşımızı kulübümüze yakınlaştırmamız gerekiyor. Yapılacak organizasyonlarla birçok açığımızı kapatabiliriz. Şu anki aktif yöneticilerimiz den Celal Gürcan ve Tunca Hazinedaroğlu da buranın yapımına büyük emek verdi. Tesislerimizi A’dan Z’ye yeniledik."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!