HABER

Yedigöller'de sonbahar keyfi çileye döndü

BOLU'nun doÄŸa harikası Yedigöller Milli Parkı, hafta sonunda ziyaretçi akınına uÄŸradı. Yedigöller'deki sonbahar güzelliÄŸini görmek isteyen vatandaÅŸlar, tabiat parkı giriÅŸinde uzun araç kuyrukları oluÅŸturdu. Bazı vatandaÅŸlar, kalabalık nedeniyle tatil keyfinin çileye döndüğünü söyledi.Â

Bolu'ya 45 kilometre uzaklıktaki, doÄŸal güzellikleriyle bilinen Yedigöller Milli Parkı sonbaharla birlikte ayrı bir güzelliÄŸe büründü. Yedigöller Milli Parkı'nda bulunan aÄŸaçlar, sonbaharla birlikte sarardı. Ä°stanbul, Ankara gibi büyük kentlere yakınlığıyla da vatandaÅŸların yoÄŸun olarak tercih ettiÄŸi Yedigöller'deki doÄŸal güzellik görenleri hayran bıraktı. Çok sayıda vatandaÅŸ Yedigöller'deki güzelliÄŸi görmek ve kalabalık ÅŸehirlerden kaçmak için milli parka geldi. HES kodu ile giriÅŸlerin saÄŸlandığı Yedigöller'e gelenler yoÄŸun bir kalabalık ile karşılaÅŸtı. 


TATÄ°L KEYFÄ° ÇÄ°LEYE DÖNDÜ 
Çok sayıda vatandaşın Yedigöller Milli Parkı'na akın etmesi, tatil keyfini çileye çevirdi. Milli parkın giriÅŸinde uzun araç kuyrukları oluÅŸtu. Çok sayıda vatandaÅŸ içeri girmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı. Yedigöller Milli Parkı'nda oturma alanları ve kamp alanları da doldu. Tuvaletlerde de uzun kuyruklar yaÅŸandı. Ayrıca otoparklarda yer kalmayınca araçlar, ormanlık alanlara ya da yol kenarına park edildi. Çok sayıda jandarma ekibi de bölgede trafiÄŸi düzenlemek için ve HES kodu kontrolü yapmak için görev aldı.

 
BELLÄ° BÄ°R KAPASÄ°TE BELÄ°RLENMELÄ° 
Ä°stanbul'dan gelen Mustafa BektaÅŸ, Bu kadar buraya araba almak biraz mantıksız. GiriÅŸte belli bir araba kapasitesinden sonra alınmamalı. Belli bir kapasite belirlenmeli. Buradaki yol durumu düzenlenmeli. GiriÅŸ baÅŸka yerden çıkış baÅŸka yerden olmalı. Ben de aracımı bıraktım ve yolun açılmasını bekliyorum dedi. 

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler