HABER

Yaşlı kadın, hırsızdan ölü taklidi yaparak kurtuldu 

KARABÃœK'te, Hafize Kaya (70) gece evine giren hırsız tarafından darp edilerek, kolundaki bilezikler gasp edildi. Hafize Kaya ölü taklidi yaparak canını kurtardı.Â

Olay, Karabük’e baÄŸlı Arıcak köyünde meydana geldi. Hafize Kaya, uyuduÄŸu sırada evden gelen sesleri duydu. Kaya, kalkıp odasından çıktığı anda ÅŸüpheliyle karşı karşıya geldi.  Saldırgan Hafize Kaya’nın başına sopa ile vurdu. YaÅŸlı kadın direnmek istedi. Kurtulamayacağını anlayınca da ölü taklidi yaptı. Åžüpheli ise yerde kanlar içinde yatan Hafize Kaya’nın kolundaki 2 bileziÄŸi alıp, kaçtı. Åžüphelinin evden çıkmasının ardından Hafize Kaya, ailesini arayarak yardım istedi. Durum, jandarma ve saÄŸlık ekiplerine bildirildi. 

Hafize Kaya saÄŸlık ekipleri tarafından Karabük Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Karabük Merkez Ä°lçe Jandarma Komutanlığı, olay yeri inceleme ve Jandarma Suç AraÅŸtırma Timi ekipleri, olay yerinde çalışma yaptı. Çalışma sonunda R.Y. olduÄŸu belirlenen  ÅŸüpheli, gözaltına alındı. Çaldığı bilezikler ele geçirildi.  

YaÅŸadıklarını anlatan Hafize Kaya, “Ä°çeriden sesler duydum. Yatağımdan kalktım. Kapıyı açar açmaz bir adam karşıma dikildi. Elinde balta sopası vardı. Kafama vurdu, bağırdım. Kafama vura vura beni kapıya kadar götürdü. Ben yere yatınca, boÄŸazıma sarıldı. Arbede esnasında sopayı yere düÅŸürdü, ben de aldığım sopayla ona vurdum. Yüzünü yırttım. Ben ölü taklidi yapmaya baÅŸladım. O da öldüm sandı, kolumdaki bilezikleri çıkarttı. Evin kapısını açıp gitti” dedi. 

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler