Vakıfbanklı oyunculardan şampiyonluk açıklamaları

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 22:39

Tuğba Şenoğlu, sezon başından beri 5 kupayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Sezon başındaki hedeflerini yakaladıklarını dile getiren Tuğba Şenoğlu, Sezonun başından beri 5 kupayı hedefliyorduk zaten. 5'inci kupa buydu. Aldığımız için çok mutluyuz. Çok emek verdik, çok çalıştık. Zaten Ankara'da da Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda aynı takımla oynadık. Orada çok iyi mücadele ederek aldık. Şimdi de aynısı oldu. Çok mutlu ve gururluyum. Çok çalışıyorum, emeğimin karşılığını alıyorum diye konuştu.


ÖNÜMÜZDEKİ YIL ASYA'YA GİDECEĞİM
Gelecek yıl Asya Kıtası'nda forma giyeceği şeklinde gelen soru üzerine Şenoğlu, Önümüzdeki yıl Asya'ya gideceğim. Ama buraya gelmek istiyorum tabii ki dedi.

ZEHRA GÜNEŞ BİZİM ÜLKEMİZE DE BU YAKIŞIRDI
Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Zehra Güneş, Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. 5 kupayı kaldırıp, Türkiye'ye dönmek bize çok büyük mutluluk ve gurur veriyor. Önce Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda aldığımız madalyalar, sonra Anadolu Efes'in şampiyonluğu şimdi de biz şampiyon olduk. Bizim ülkemize de bu yakışırdı. Tüylerim diken diken oldu. Çok mutluyum. Söz verdiğimiz gibi Türkiye'yi en iyi, en yaraşır yerde temsil ediyoruz. Umarım bu milli takımın başarısıyla devam eder ve hedeflerimize ulaşırız diye konuştu.

Haberin Devamı


UNUTAMAYACAĞIM BİR SEZON YAŞADIM
Hayatı boyunca unutamayacağı bir sezon yaşadıklarını söyleyen Zehra Güneş, şu ifadeleri kullandı
Her maçıma son maçımmış gibi çıkıyorum. Ne olacağı belli olmuyor. Bu maç, bazı arkadaşlarımızla son maçımızdı. Eğlenerek, disiplinden kopmadan oynamaya çalıştık. Hedefimize ulaştık. bu takıma 5 kupayla bitirmek yakışırdı. Çok zor zamanlardan döndük, çok zor galibiyetler aldık. Geri dönüşlerimiz inanılmazdı. Bu takımla unutamayacağım bir sezon yaşadım. Bütün takım arkadaşlarım, bütün staff hepsi inanılmaz karakterde insanlar. Hepsini tebrik ediyorum, çok seviyorum.


BU SALONUN BENDE ÇOK İYİ ANILARI VAR
Final karşılaşmasında durumu 2-1'e geldiğinde karamsarlığa kapılıp, kapılmadıkları sorulan Güneş, sözlerini şöyle noktaladı
Bu final maçı 3-0 bitecek diye bir şey yok. Voleybol 3 set aldığında biter. Biz de hep bu mantalite ile oynadık. Disiplinden kopmadık. Sonuçta galibiyetle ayrıldık. Bu salonun bende çok iyi anıları var. U23'te burada Dünya şampiyonu olmuştuk. Tekrardan, Slovenya altın seri olmaya devam ediyor. Çok mutluyum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!