HABER

Ünlü futbolcu Aycan Yanaç hakkında darp iddiası

Şişli’de eğlence mekanına giden fizyoterapist Nisa Sözen (26), tuvalette futbolcu Aycan Yanaç (27) tarafından darbedildiğini öne sürdü. Yanaç'ın yüzüne vurduğunu ve yerde saçını çektiğini iddia eden Sözen, hastaneden darp raporu alarak şikayetçi oldu. Eğlence mekanında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 6 Aralık Cuma günü saat 01.00 sıralarında Harbiye’de bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Akşam saatlerinde 3 kız arkadaşıyla birlikte mekana gelen fizyoterapist Nisa Sözen’in ikiz kız kardeşi eğlendiği sırada tuvalete gitti. Bir süre sonra kardeşinin arkasından gelen Nisa Sözen, ‘Esma’ diyerek tuvaletin kapılarına vurdu.

Bu sırada iddiaya göre tuvalette olan futbolcu Aycan Yanaç ile Nisa Sözen arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda darbedildiğini iddia eden Sözen’i mekandaki diğer müşteriler araya girerek ayırdı. Mekanda yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından hastaneye giden Sözen, darp raporu alarak Aycan Yanaç’tan şikayetçi oldu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler