MAGAZİN

Survivor'a veda eden isim Çağman Çatay oldu

Survivor elenen isim SMS sıralaması ile son bölümde belli oldu. Eleme ve iletişim oyunu heyecanının yaşandığı Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler takımı, yakınları ile iletişim kurma şansı elde etmek için zorlu parkurda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Rakibini yenen gönüllüler takımı bu hafta iletişim oyununu kazanırken, ada konseyinde elenen isim hayallerine veda etmenin üzüntüsünü yaşadı. Öykü Çelik, Aleyna Çalışkan, Çağman ve Hanzade’nin eleme potasında olduğu Survivor 2021'in SMS oylaması sonuçlarını açıklayan Acun Ilıcalı, 'Survivor'da kim elendi?' sorusunu yanıta kavuşturdu. Survivor SMS birincisi ise Batuhan ve Ayşe oldu. İşte, son bölümde yaşananlar.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?
Acun Ilıcalı bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacının ünlüler takımından Çağman olduğunu duyurdu. Survivor 2021'e ve hayallerine veda eden Çağman vedasının erken olduğunu söyleyerek 'Buraya kadarmış' dedi. Acun Ilıcalı da yarışmanın elenmesine üzüldüğünü belirtti.

ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?
Survivor yeni yarışmacısı olan Çağman Çatay 1993 doğumlu. İstanbul’da dünyaya gelen Çağman, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu. Yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin ilgilendiği spor dalları arasında yer alıyor.
Spor eğitmenliği yapan Survivor Çağman daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmış.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler