MAGAZİN

Survivor ada konseyinde gergin anlar! Acun Ilıcalı'dan Atakan Işıktutan ve Yunus Emre'ye sert tepki: Ne diyorsun sen?

Survivor 2022 All Star'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde gergin anlar yaşandı. Yarışmaların yanı sıra ada hayatında yaşanan kavgalar da geceye damga vurdu. Acun Ilıcalı, Hikmet Tuğsuz'a ağır ithamlarda bulunan Yasin, Atakan Işıktutan ve Yunus Emre'yi uyardı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler bir ismi daha sürgün adasına gönderdi.

Survivor All Star Ünlüler-Gönüllüler arasında mücadele sürüyor. Bu haftaya dokunulmazlık yarışmasını kazanıp başlayan Ünlüler takımı dün akşam gerçekleşen mücadelede de Gönüllülere karşı üstünlük kurdu ve oyunu kazandı.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı yarışmada kadınlar mücadelesi 8-7 ile ünlülerin oldu.

İkinci turda karşı karşıya gelen erkek yarışmacılar da üstünlük sağlayınca dokunulmazlığı Ünlüler takımı aldı.

Üst üste iki dokunulmazlık kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyine gitti.

ACUN ILICALI'DAN UYARI

Survivor All Star'a geçtiğimiz hafta damga vuran Hikmet ile Yunus Emre kavgasının yankıları sürerken, bu defa Atakan'ın Hikmet hakkındaki sözleri olay oldu. Survivor ada konseyinde Atakan, Hikmet'e "Karaktersiz bir adamsın. Adam ol lafının eri ol" dedi.

"YAPTIRIM UYGULAYACAĞIZ"

Bu sözleri duyan Acun Ilıcalı, Atakan'a müdahale etti. Ilıcalı, "Atakan sana net bir şekilde söylüyorum. Bir kez daha konseyde bu tarz bir konuşma yaparsan yüzde yüz yaptırım yapacağız. Konsey sırasında 'Sen şöylesin, böylesin' kimse diyemez burada. Ne alaka sen bir anda karakter olayına döndün" diyerek tepki gösterdi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler